mart. 012006
 

SkodaSitul original Skoda: http://www.skoda-auto.com/

Situl Skoda in Romania: http://www.skoda.ro/

  221 comentarii despre “Skoda”

  1. bogdan – poti circula linistit. Frana functioneaza foarte bine, dar ca la o masina fara ABS. Atentie cum calci frana, fara ABS rotile se pot bloca si poti pierde aderenta mai usor! Oricum, nu neglija defectul si mergi in service – nu te lasa pe ureche „aha… merge si fara ABS…” :mrgreen:

  2. azi mi-sa aprins becul de la controlul emisiei de gaz esapament la Octavia ,este posibil sa fie si din cauza motorinei slabe care din pacate se mai gaseste pe la pompe?sau sonda trebuie schimbata?
    Multumesc

  3. cum merge masina? trage? daca nu s-a schimbat nimic in comportamentul masinii, mai urmariti-o cateva zile inainte sa mergeti in service.

    Daca masina functioneaza impropriu, contactati de urgenta un service.

  4. trage ,porneste la sfert nimic special,decat ca se aude din compartimentul motorului un zgomot de bataie,parca „paleta loveste ceva”ceva de genul asta..

  5. deci… a aparut ceva. te sfatuiesc sa nu te risti pe net cu „sfaturi” de la distanta. s-a aprins si martorul…

    Repede la service!

  6. nu ma risc oricum,doar caut sa ma documentez ,deoarece cand ajung la service sa stiu cele 2-4posibilitati,doarece cunosc pe pielea mea ca am schimbat pompa de ulei cand senzorul de pe bloc era defect..(alta masina)si cand o duci la reparat cei de acolo pot sa insire o telenovela de succes.Oricum multumesc de promptitudinea raspunsului.

  7. problemele de service reprezinta unul din motivele (romanesti) pentru care nu ador masinile germane. Succes!

    PLS – poate ne spuneti si noua cum v-au primit si care a fost defectul masinii…

  8. Am si eu o problema cu ˝sonda lamda˝.Stie cineva sa-mi spuna cat dureaza schimbarea(inlocuirea) acesteia?

  9. voinea gabriel – despre stocul sau timpii de aprovizionare cu piese de schimb nu puteti afla decat din service.

  10. mi s-a aprins si sta aprins in bord cheku” sau chestia care arata ca un motoras, ce probleme poate sa aiba?

  11. panaghie – nu inteleg exact la ce va referiti. Puteti face o poza martorului aprins? Daca da, va rog sa trimiteti imaginea la adresa redactia@totalauto.ro .

  12. am o skoda fabia 1.4 mpi 2001!akuma am cumparato si nu prea ma pricep la ea am o intrebare:Mi se aprinde un beculetz cu ESP si un semn langa si nu stiu ce inseamna.ma puteti ajuta.va multumesc

  13. gheza – beculetul cu ESP va indica faptul ca acest echipament este decuplat. Apasati butonul ESP si martorul se va stinge.

    Cu semnul de langa, mai dati-mi detalii…

  14. Buna! am o mare dilema, vreau sa achizitionez o skoda noua si nu stiu ce model sa aleg dintre scout sau octavia combi si daca merita diferenta de pret.(nu am gasit un test drive cu scout) astept opinia dvs.
    (Pot investi cca 28000 euro)
    Cu respect Radu

  15. radu – cele doua modele sunt diferentiate doar de marketingul Skoda. Combi 4×4 si Scout sunt una si aceeasi masina. Scout pare mai mare din cauza spoilerelor.

    Scout este mai inalta cu 2 cm datorita jantelor de aluminiu din echiparea standard. Daca pui jante de aluminiu pe Combi, se ridica si ea :mrgreen:

    Personal, eu as alege Scout, pentru protectiile exterioare perimetrale (din plastic). Nu stiu ce sa zic mai mult… 😀