mai 222012
 

Premium Auto – importatorul oficial Jaguar si Land Rover in Romania – anunta o crestere semnificativa a vanzarilor pentru modelele Jaguar in luna mai a acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2011. Cererea a cunoscut un trend ascendent inca de anul trecut, inregistrand o crestere a vanzarilor de aproximativ 16% fata de 2010. Estimarile companiei pentru urmatorii doi ani sunt optimiste, previzionand o crestere situata in jurul valorii de 135 de masini, comparativ cu 37 unitati, in anul 2011.


„Evolutia rezultatelor Jaguar din ultimii ani demonstreaza ca segmentul masinilor de lux are un potential de crestere semnificativ in Romania. Pe fondul unui efort complex si sustinut la nivel de retea, estimam o accelerare a cererii pentru acest brand, pana la finalul lui 2012, estimand 77 de modele Jaguar vandute la nivel national.”
– declaratie Mihai Ivanescu, Director General Premium Auto

Reprezentantii companiei se asteapta ca, in acest an, cererea sa se indrepte cu preponderenta catre modelul Jaguar XF (78%), urmat de Jaguar XJ, a carui edi?ie limitata a fost prezentata la Salonul Auto de la Beijing.

Printre masurile pe care compania le are in vedere, pentru sustinerea planului de dezvoltare a brandului Jaguar in Romania, se numara optimizarea serviciilor financiare, extinderea retelei prin intermediul unor noi centre regionale in 4 orase, servicii After-Sales extinse, un program de buy-back si trade-in.