apr. 062012
 

Spre diferenta de traditia de tip „parcare acoperita”, noua formula SIAMB 2012 incorporeaza si spirit. Interiorul a fost placut, detalii tehnice sau de design au reusit sa rapeasca atentia vizitatorilor, iar biletul de intrare a fost accesibil (15 lei). Am identificat cea mai mare dintre surprizele SIAMB 2012 in standul „Devil Motors”, reprezentantul MTM in Romania.

Devil Motors a prezentat un model unicat in lume (!) denumit Audi MTM R888 (foto sus). Acest bolid are motorul complet modificat in laboratoarele MTM si ajunge acum la o putere de 888 CP. Astfel, viteza maxima a masinii a fost limitata la 360 km/h, iar demarajul 0-100 km/h se face in 3 secunde. O legenda aparuta in mod miraculos la Bucuresti.

Cealalta bijuterie tunata MTM din standul Devil Motors a fost un Audi TT-RS Cabrio, care dupa modificarile aplicate se mandreste cu o putere maxima de 424 CP si o viteza maxima de 300 km/h. Pornind de pe loc, TT-RS-ul atinge viteza de 100 km/h in numai 4,2 secunde.

Tot la standul Devil Motors de la SIAMB au fost expuse produse din gama tuning MTM: sisteme de evacuare, de franare, de suspensie sau jante cu design special. Ofertele lansate in timpul salonului, discount de 15% pentru orice produs sau serviciu comandat, sunt mentinute pe o durata (inca) nedeterminata.