mart. 012006
 

PeugeotSitul original Peugeot: http://www.peugeot.com/

Situl Peugeot in Romania: http://www.peugeot.com.ro/

  199 comentarii despre “Peugeot”

  1. Nu cunosc absolut deloc ceea ce se afla in spatele acestui site. Nu-mi place (mie imi miroase a teapa) pt ca:

    1 – nu inteleg de ce un site dedicat romanilor si monitorizat de trafic.ro este „.de” ? O fi piesa mai buna ca e situl „.de” ๐Ÿ˜€

    2 – nu imi place referrerul „netclick.net”, care ii aduce un trafic neclar (neclar pt mine).

    Eu nu as cumpara de acolo.

    Dar eu sunt un tip ingrozitor de suspicios… Asa ca fiecare cu norocul lui. ๐Ÿ˜€

  2. Buna ziua,

    Vreau sa-mi schimb parbrizul la Peugeot 307.

    Cum o sa stiu ca am primit acelasi tip de parbriz?

    Multumesc,
    Diana

  3. Este o discutie foarte complicata. As incepe-o cu o intrebare: – schimbati parbrizul pe banii dvs sau pe asigurare?

    In fc de raspuns, va pot raspunde mai departe…

  4. pe Casco.

  5. In acest caz trebuie vorbit cu asiguratorul, pentru ca el plateste. Puneti-i in vedere ca doriti geam original.

    Daca va refuza (este legal posibil) cereti-i sa va ofere garantie pentru geam. Nu serivice-ul, ci asiguratorul sa ofere garantie daca alege alt parbriz decat original.

    A nu avea parbriz original nu inseamna automat un parbriz prost. Asta este si poezia pe care o sa vi-o recite asiguratorul…

    Fiecare geam auto poarta numele producatorului. Numele producatorului original il gasiti pe celelalte geamuri din masina.

  6. buna ziua, am si eu o problema….am cumparat in 2004 o masina citroen xsara hdi,2.0,diesel,an fabr. 2002.totul a fost ok pana cana am spalat motorul masinii si nu am mai pornit.in urma diagnozei facute la reprezentanta citroen am fost instiintata ca e stricat calculatorul.[injectie SIEMENS].Nu reusesc sa gesesc un calculator second nicicum,iar la reprezentanta ajunge la 5000 ron!!!! de ce ?????…ba mai mult decat atat mai costa resetarea,manopera si inca ceva posibile strcaciuni{cica!!]aprox.1000 ron….ca sa nu mai spun ca nimeni nu stie de ce s-a stricat calculatorul,…de la apa,de la stat in garaj nepornita 20 de zile?????

  7. Buna seara
    Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.Sunt posesoarea unui peugeot 307 din 2002, cutie automata.
    Azi de dimineata m-am indreptat inspre masina si am apasat pe cheie in ideea de a pleca cu ea inspre servici.
    Spre surprinderea mea s-au aprins farurile (semn ca nu mi s-a descarcat bateria masinii) insa usa nu s-a deblocat. Cum deblochez masina????????Exista vreo usa unde sa o pot deschide manual?????? Cu riscul de a ma face de ras cu intrebarea aceasta (mai sunt si incepatoare) astept ca cineva sa imi ofere o solutie. Va multumesc

  8. Usa poate fi deschisa clasic – bagati cheia in broasca si rasuciti usor. Probabil ca bateria telecomenzii din cheie s-a descarcat.

    Sau – daca nu am inteles bine problema – va rog sa o descrieti cu mai multe detalii.

  9. Se pare ca cineva a vrut sa sparga masina dar probabil nefiind profesionist doar a strambat butucul iar apoi s-a lasat pagubas. Problema este ca am incercat sa deschid manual dar nu merge pur si simplu masina este blocata, acum mai nou nici luminile nu se mai aprind atunci cand apesi pe telecomanda…ma gandesc sa nu fi rupt niste fire ceva prin fortarea butucului.

  10. Cred ca abia acum am inteles exact situatia. Nu este bine de loc.

    Cred ca scenariul prin care ati ajuns in aceasta situatie este urmatorul:

    – in urma cu mai mult timp, fara sa stiti, un hot v-a fortat incuietoarea si v-a rupt butucul.

    – ati folosit masina fara sa observati nimic in neregula.

    – acum bateria masinii s-a consumat, in urma cu cateva zile a reusit sa aprinda scurt pozitiile, dar nu a mai avut putere sa puna in miscare actuatoarele (micile motorase care blocheaza usile).

    In plus, nu aveti broasca la usa din dreapta…

    Situatia in care va aflati nu este deloc simpla. Ca sa nu riscati distrugeri mai mari incercand sa deschideti usa fortat, trebuie sa va adresati Peugeot Asistenta:

    – apel gratuit la tel-verde 0800 44 24 24, doar din reteaua Romtelecom,

    sau

    – 021 326 44 44, numar cu tarif normal.

    Orice solutie de rezolvare in parcare poate agrava defectul.

  11. Domnule Senos in primul rand vreau sa va multumesc foarte mult pentru extrem de utilele sfaturi pe care mi le-ati dat.Desi nu va cunosc tin sa va spun ca aveti toata stima mea pentru faptul ca macar mi-ati raspuns lucru foarte rar intalnit in societatea noastra mizera.Intr-adevar dvs. a-ti avut dreptate: butucul a fost fortat de un hot nepriceput insa in tehnicile spartului.V-am urmat sfatul si am solicitat asistenta peugeot de urgenta.Au venit destul de rapid insa cu mare greutate au reusit sa deschida masina? De ce? Pentru simplul fapt ca in prostia mea, am obiceiul ca atunci cand ma urc in masina sa apas „cheita” acel buton care imi blocheaza toate usile masinii si ma apara de eventualii hoti din intersectii. Mi-au explicat cei de la asistenta ca masina mea are o dubla inchidere centralizata fpt pentru care oricat vroia hotul sa intre in masina nu reusea decat daca avea cheia mea cu telecomanda…si chiar daca prin absurd intrau in masina iar nu puteau porni masina daca nu aveau cheie. Intr-adevar bateria masinii ma lasase fapt pentru care nu puteam folosi telecomanda cheii.In momentul in care mi-au in carcat bateria telecomanda a pornit.Cam acesta este finalul povestii.Va multumesc ica o data pentru ajutorul neconditionat pe care mi l-ati oferit.

  12. Succes mult! ๐Ÿ˜€

  13. Buna ziua!
    Am un peugeot 307 2.0 HDI din 28.11.2002 si as vrea sa stiu ce Euro este 3 sau 4…si daca are filtru de particule.Eu momentam locuiesc in Spania si as vrea sa ma intorc in Romania si trebuie sa inmatriculez masina…si cum se schimba totul de la o zi la alta macar sa am datele astea . Multumesc anticipat!

  14. Georgiana – masina dvs este Euro3. motorizarea 2.0 HDI poate fi si cu si fara filtru FAP (DPF). itati-va in actele masinii daca apar undeva initialele FAP sau DPF.

  15. Pe actele masinii nu apar initialele Fap sau DPF …cum se poate stabili daca are sau nu filtru de particule ?
    Multumesc