oct. 082007
 

Ulei auto la SIAB? Cat de interesant poate fi un astfel de stand comparativ cu unul in care sunt expuse masini? In standul OMV de exemplu, gigantul austriac prezinta romanilor cea mai noua reteta de ulei auto, Bixxol.

O reteta care poate scadea consumul masinii cu 7%, care protejeaza mediul inconjurator prin scaderea cantitatii de CO2 emise de motorul masinii. Si daca exemplul protectiei mediului nu este suficient pentru a intelege avantajele noii retete Bixxol, trebuie spus ca schimbul de ulei la viitoarele modele auto ar putea fi facut de acum inainte la 50.000 km !!

OMV controleaza piata de carburanti si uleiuri auto din Romania si – de fapt – intreaga Europa de Sud-Est. Evident, OMV nu putea lipsi de la SIAB, avand un stand mare si frumos organizat. Produsele OMV realizate in baza retetei Bixxol sunt urmatoarele:

1. „OMV Bixxol Economic” – solutia economica ideala, fara sa se fi facut vreun rabat de la calitatea uleiului. Este un ulei cu utilizare universala, pentru toate sezoanele, care protejeaza foarte bine motorul intre intervalele de schimb recomandate.

2. „OMV Bixxol Extra” – linie de uleiuri de motor semisintetice, produs special pentru motoare moderne, atat pentru turbo cat si pentru cele cu catalizator. Folosind acest ulei, se poate remarca scaderea consumului masinii.

3. „OMV Bixxol Special” – linie de uleiuri sintetice de mare ajutor pentru conducatorii auto, care pe langa un consum redus asigura si o scadere a emisiilor de CO2 ale masinii. De asemenea acest produs permite schimbarea uleiului din motor la intervale extrem de lungi (50.000 km).

4. „OMV Bixxol Premium” – este uleiul suprem, care reuneste calitatile tuturor celorlalte tipuri de OMV Bixxol, cu diferenta ca acest ulei asigura calitatile sale in aproape orice regim de exploatare.

Bine de stiut, nu-i asa?

  18 comentarii despre “OMV Bixxol – schimb de ulei la 50.000 km !”

  1. Baieti am si eu o intrebare:
    daca am un BMW 320 din 2004, inmatriculat in 2005 si a fost schimbat uleiul doar din 33000 in 33000 aproximativ! Ce parere aveti despre motorul asta,se mai merita tinut sau sa schimb masina! Precizez k uleiul a fost schimbat doar la asistenta BMW!!!

  2. Botan David – la cat recomanda schimbul producatorul? 15000? 10000?

    33000 este exagerat de mult. Banuiesc ca o si calci, nu? Sa ai BMW si sa nu-l calci… e cam blasfemic…