mart. 012006
 

SkodaSitul original Skoda: http://www.skoda-auto.com/

Situl Skoda in Romania: http://www.skoda.ro/

  221 comentarii despre “Skoda”

  1. Scuze.GRABA – MOTORINA.

  2. MIHAITA DUCA – imi pare rau, dar nu am cunostinta despre niciun studiu in acest sens.

    Important este sa alimentati de la pompa si nu din alte surse „mai ieftine”, care va pot face praf pompa de combustibil.

  3. Am cumparat o skoda fabia sedan 1,2 din 2004, dupa trei zile s-a aprins martorul motor dar mergea bine in continuare(benzina fiind de 99),am facut un plin cu benzina de 95 si acum porneste la 2-3 chei. Puteti sa-mi spuneti care ar fi posibila problema? Petre

  4. petre – de cat timp circulati cu martorul aprins?

  5. am comandat o skoda 17700 euro,a 2 a zi am achitat 14.ooo euro,masina imi soseste in noiembrie,iar dealer-ul ma innebuneste sa platesc si diferenta.in contract spune ca trebuie achitat cind e la curtici.
    desi,am platit atat de mult,n-am obtinut discount,decat presurile fara adaos comercial,nu cadou.
    ce sa fac?

  6. sim – intrebarea „ce sa fac?” trebuia pusa inainte de a da banii sau inainte de a semna contractul. Trebuia sa va faceti timp sa mergeti pe la toti dealerii si sa speculati cea mai buna oferta. Cand vanzatorul vede ca un client studiaza piata, incepe sa ofere beneficii/cadouri/avantaje.

    Intrebare de baza – aveti un contract clar in care sa fie specificate conditiile de plata, respectiv livrare?

    Daca pretentiile lor sunt conforme cu contractul, nu aveti ce face. Platiti si gata.

    Daca ei au incalcat contractul puteti cere sprijin la protectia consumatorului (daca masina este pe persoana fizica). Daca ei sunt in culpa, este posibil sa obtineti mici avantaje.

  7. salut
    am o skoda octavia 1.6 benzina, decateva zile se aprinde in mers martorul de la frana de mana (rosu cu semnul exclamarii) piuie de 3 ori si apoi dispare . chestia asta se repeta destul de des
    Sa fie lichidul de frana sau placutele uzate???
    Astept pareri

  8. Masina are in echipare si martorul circular galben cu P in mijloc? (pe langa cel rosu?)

  9. gata man s-a rezolvat.
    nici nu a fost asa greu
    am cautat pe acolo si am gasit borcanasul pt lichid de frana si am completat .
    Imi era frica sa nu sstric ceva pe acolo :))

  10. super. insa problema ramane. unde a disparut lichidul? e bine sa dai o tura prin service, macar pentru o constatare.

    spor la succes.

  11. Am o skoda fabia combi 2002 50kw AQW benzinar.De ceva timp porneste mai greu,ba chiar de multe ori dau si cate 7-8 chei pana sa porneasca si se aprinde in bord control electronic al motorului.De multe ori se mai stinge.Am fost cu ea la reprezentanta Skoda iar in urma diagnozei nu a iesit nimic,atat ca parerea lor este ca trebuie schimbata distributia care la skoda mea este pe lant.De acolo am plecat la firma unde mi-au montat instalatia de GPL pentru a face si acolo o diagnoza la care mi sa spus ca el crede ca nu functioneaza bine injectorii 1,3si 4.Ce sa mai cred ca si altii spun ca este sonda lambda?-…..dati-mi va rog o idee ce sa fac si cum sa pot remedia defectiunea?

  12. RODINEL-01.11.2008 – pot fi multe cauze. Inclusiv distributia, chiar daca este pe lant.

    Ideea este ca diagnosticarea pe computer ar trebui sa dea anumite indicii. De aceea. cred ca e bine sa intrebati si alt „doctor”. Incercati un Bosch Car Service, daca aveti unul suficient de aproape.

  13. Buna , am o skoda fabia 1.2 , nu mai functioneaza luminile de pozitie (raman aprinse doar proiectoarele de ceata ), si nici becul de la numar , ma gandeam ca poate e arda vreo seiguranta , dar nu gasesc panoul de sigurante . Ma poate ajuta cineva ?

  14. Chris – personal nu am schimbat niciodata nimic la o Skoda si nu stiu cum sa te ajut.

    Cred ca daca faci un drum pana la service, poti afla unde se afla cutia sigurantelor fara sa te coste ceva.

  15. acceasi problema o am si eu, ca si Chris, la o skoda fabia de 1,2 mpi. Ma gandesc ca , , , cam la toate panoul de sigurante tre sa fie aproximativ dispus in acelasi loc! (sau l-au ascuns astia?