nov. 302007
 


GM a decis sa schimbe numele de Vectra in Insignia pentru cunoscutele modele Opel din clasa medie superioara. Schimbarea se va produce odata cu aparitia noii generatii a modelului, noul Opel Insignia urmand sa fie lansat la Salonul Auto de la Londra din Iulie 2008, iar productia de serie va demara in trimestrul 3 al anului viitor.

Decizia GM de a schimba numele de Vectra ii va surprinde pe multi. Segmentul mediu superior (numit si D) a devenit cel mai nou teren de lupta intre mai marii lumii auto. Noul Mondeo a ridicat brusc stacheta pe un segment in care Passatul parea nemuritor si in care deja se ambaleaza motorul noii Laguna. E limpede ca in ecuatia „segmentului D” va intra de la anul si Opel cu acest model absolut nou, Insignia.


Insignia este anuntata ca „cel mai inovativ si ambitios Opel din toate timpurile”, constituindu-se dintr-o combinatie intre cea mai nepoluanta tehnologie si designul nou care „va oferi placerea maxima de a conduce”. Toti zic asa, nu? Vom descoperi impreuna adevarul la anul…

  3 comentarii despre “OPEL – Vectra iese din scena”

  1. Salut,mie imi vine greu sa cred ca vor sa renunte la un nume care a trait atata timp .e trist sa renunti la cel mai important nume de la Opel .

  2. dispare numele VECTRA ca si FRONTERA

  3. Corect, cu mentiunea ca Frontera nu se mai fabrica din 2004, in timp ce Vectra din 2008.

    Insignia va fi o masina absolut noua si nu o Vectra cu nume schimbat…