mart. 012006
 

SkodaSitul original Skoda: http://www.skoda-auto.com/

Situl Skoda in Romania: http://www.skoda.ro/

  221 comentarii despre “Skoda”

  1. Da, bateria poate fi cauza acestui comportament. Nu pentru ca aveti ABS, ci doar pentru ca bateria dvs are 4 ani si afara e ger.

    Bateria are forta sa invarta electromotorul, insa viteza de invartire este prea mica.

    Cred ca este o idee buna sa schimbati bateria. Nu pierdeti nimic. Chiar daca de vina ar putea fi altceva, bateria ar cam trebui oricum schimbata dupa 4 ani.

  2. am o fabia 1,2 am un zgomot la usa fata stanga sus in colt in timpul mersului la viteza de 80-9o km/h

  3. ce sa fac???

  4. va referiti la un zgomot nou, aparut de curand, sau la unul pe care l-ati sesizat de cand ati cumparat masina?

    In primul caz, zgomotul trebie sa fie produs de o cauza simpla: geam neinchis perfect (poate chiar din cauza vreunei bucatele de gheata), corp strain in zona chederului sau deformare (reversibila) a unei portiuni de cheder. Verificati si balamalele usii, plus incuietoarea, ambele sa nu aibe joc.

    In al doilea caz (daca este zgomot vechi) e musai sa mergeti in service.

  5. as avea inca o intrebare,de ce nu se face si pentru fabia un fan club cum este pentru octavia tour??? astept un raspuns

  6. Aici m-ati prins. Nu stiu sa raspund ๐Ÿ˜€

    Sunteti sigur ca nu exista? In clubul Skoda, ar trebui sa existe si discutii despre Fabia…

  7. zgomotul il aud mai tare pe soseaua unde a fost griblura si doar recent de vreo 2 luni masina avand 8 luni am fost la service si a spus ca asa e normal sa faca fiindca caroseria lucreaza si daca nu vreau sa aud nici un zgomot in timpul mersului sa imi iau un bmw

  8. Ce fel de zgomot este? Suieratura? Scartaitura? Bataie?

  9. suieratura.

  10. adica sunetul seamana ca atunci cand usa nu este inchisa bine?

  11. exact asa se aude dar numai la coltul de sus partea deasupra manerului de deschidere a usi

  12. ioan ar putea fi sueratul vantului la oglinda retrovizoare

  13. Am o octavia din 2000 pe benzina si nu mi se mai aprind lampile (nici cele suplimentare de pe luneta)la STOP pe frana , am verificat sigurantele si de la abs si de la lampi, am verificat intrerupatorul de pe peda este Ok , ce ar mai putea fi?

  14. Sunt nevoit sa va raspund tot cu intrebari:

    – Cum ati constatat ca nu vi se mai aprind stopurile? Ce s-a intamplat de ati ajuns la concluzia ca nu aveti stopuri? V-a spus cineva pe strada sau ati constatat in parcare impreuna cu altcineva?

    – Pozitiile si lampile de marsarier si numar se aprind?

  15. In ziua cand v-am scris am oprit la semafor iar soferul unei dubite din spatele meu s-a dat jos si ma atentionat ca la oprirea la semafor nu s-au aprins nici lampile nici grila de sus.Am ajuns acasa am verificat siguranta care corespunde lampilor de frana este la poz. 13 conform cartii tehnice sig. de 10A, am verificat-o si pe cea de la ABS, am verificat becurile erau bune si am demontat si intrerupatorul actionat de pedala , i-am scos mufa am facut strap in mufa si cu contactul pus ar fi trebuit sa se aprinda daca intrerupatorul era defect . Toate celelalte se aprind , (pozitii, lampi ceata ,lampile de mansarier, de numar,semnalizarile,etc ). Nu stiu daca mai exista vreo protectie in afara sigurantei pe lampile de frana. M-am mai gandit ca nu am masa dar trebuia sa nu am pe toata lampa nu numai pe frana.
    Sambata este programata ptr. service sa speram ca se v-a rezolva

    Multumesc