mart. 012006
 

FordSitul original Ford: http://www.ford.com/

Situl Ford in Romania: http://www.ford.ro/

  114 comentarii despre “Ford”

  1. auras – ne poate ajuta codul motor. trebuie sa apara undeva pe brief.

    din pacate, exista motorizari Euro2 din 2000…

  2. am un ford mondeo 2004, 6 trepte ,cumparat de aproape 1 an ,dupa 10 mii de km am facut schimbul de ulei si a aparut un fel de zgomot la motor pe care inainte nu o avea,eu am pus ulei 5w30 ca asa scrie in carte,sa fie uleiul de vina? e prea subtire? ce tip de ulei imi recomandati? va multumesc

  3. augustin – este imposibil de spus pe net de ce apare un anume zgomot la o masina pe care nu ai vazut-o niciodata. Acest lucru este valabil pentru orice website sau forum care pretinde ca poate identifica „batai” pe net. Atentie la riscuri…

    Mergand pe mana dvs si nefiind specialist Ford, sunt de parere ca uleiul 5w30 este pentru vreme rece, adica prea subtire pentru temperaturile de primavara. Insa tot dvs spuneti ca va este recomandat in cartea masinii… Sigur nu este recomandat doar pentru iarna?

    Cred ca o vizita scurta pana la un dealer Ford ar fi cea mai inspirata miscare. Un Mondeo merita un minim efort, nu-i asa? :mrgreen:

  4. MA POATE AJUTA SI PE MINE NU STIU CU SA FAC SA AFLU CE TAXA AM DE PLATIT LA UN FORD FOCUS ANU 2000 MOTOR 1.8 ADUS DIN GERMANIA AM FACUT RARU SI MAI AM DE PLATIT TAXA DE IMATRICULARE SI NU STIU CUM SA AFLU INAINTE SA AJUNG LA YAXE SI IMPOZITE VA MULTUMESC

  5. STIE CINEVA CIT ESTE TAXA DE IMATRICULARE LA UN FORD FOCUS DIN 2000 MOT 1.8 BENZINA ESTE EURO 4
    ADUS DIN GERMANIA IAM FACUT RARU

  6. MARY – daca il inmatriculezi ACUM este o taxa, iar daca inmatriculezi dupa 1 iulie va fi o alta taxa.

    Ce taxa te intereseaza?

  7. date despre ford mondeo 2.l ce taxe trebuie sa platesc,va multumesc.

  8. gigi – trebuie mai multe informatii pentru un raspuns corect.

    – masina a fost inmatriculata vreodata in Romania?
    – daca masina este la prima inmatriculare in Romania, cand intentionati sa inmatriculati masina, acum sau dupa 1 iulie?
    – ce norma de poluare euro indeplineste masina?
    – ce varsta are masina?
    – daca este Euro3 sau 4, cunoasteti emisiile de co2?

    In fc de aceste raspunsuri va pot schita un mic buget.

  9. am luat un ford fiesta an 2000 din italia.Acolo nu au vrut sa imi dea cartea de identitate a masini spunand ca cu hartiile care mi leau dat ei este de ajuns sa-mi inscriu masina in orce tara din UE.aici fara aceasta carte nu imi pot inscrie masina.ce pot sa fac?

  10. rusu adrian marcel – este prima oara cand aud de un asemenea caz. ceea ce va scriu mai jos este o idee pe care va trebui sa o verificati la politie.

    CRED CA E SUFICIENT SA DECLARATI PIERDUTA CARTEA DE IDENTITATE.

    Daca masina nu a fost declarata furata, cred ca totul va fi ok, asa cum s-ar intampla si in cazul cartii romanesti. Daca a fost declarata furata (nu de dvs, ci daca ati fost pacalit de italian) lucrurile se complica mult.

    Sper sa aveti contractul beton. Eu asa as proceda.

  11. mersi de mesaj Iulian.am rezolvat pana la urma.am trimis pe un alt italian si el a reusit sa imi scoata cartea-care mie nu a vrut sa mi le dea statul italian-si acum astept sa vina sa mi le aduca.eu il ultima instanta am consultat un avocat si mia zis sa dam in judecata pe cei de la inscrieri sa-i oblig cu hartiile ce le am sa-mi inmatriculeze masina.dar acum nu mai este nevoie am reusit prin acest italian de treaba pe care nici nu il cunosc doar prin reprezentantul sau din Romania-are o firma in Romania-

  12. bine ca ai rezolvat. te complicai mult cu tribunalul.

  13. am luat un ford focus din Franta, 1.6 diesel cu data primei inmatriculari 10.01.2006. cand m-am dus la RAR sa il inscriu mi-au spus ca pe acte imi va scrie 2005. intreb daca e normal acest lucru pentru ca pe certificatul de inmatriculare (romanesc) scrie data primei inmatriculari nu data fabricatiei si data e 2006. Multumesc!

  14. tbd – impartim problema in doua, „ACUM” si „DUPA 1 IULIE”:

    – ACUM – in talomul romanesc apare la campul 2 data inmatricularii curente (nu neaparat prima) si la campul 15 in casuta a 2a apare anul fabricatiei. Prin urmare, RAR are dreptate.

    – DUPA 1 IULIE – ordonanta spune ca vechimea masinii se va calcula dupa data primei inmatriculari. Probabil ca pe langa cele doua date deja existente va aparea si cea noua. sa asteptam totusi noutatile oficiale.

  15. am un ford fusion caruia iam schimbat bateria la cheie,dupa aceasta schimbare cheia trebue resetata,dar mi sa furat manualul si nu stiu sa o resetez,ma poate ajuta cineva?