mart. 172008
 


Magna Steyr a prezentat al treilea vehicul concept al inovativei familii MILA. MILA Alpin este un off-roader compact cu o caroserie special proiectata pentru a integra variate tipuri de sofat alternativ. Are capabilitati excelente „tot-teren” si emisii de CO2 sub 100 g pe kilometru.

Crearea unui vehicul atractiv a fost singura prioritate in proiectul MILA Alpin. Intregul proces de dezvoltare a fost proiectat sa faca asamblarea cat mai eficienta in planul costurilor.

Caroseria consta in sectiuni drepte, facute din materiale diferite pentru a garanta grautatea scazuta si a permite o caroserie concept flexibila. Designul modular face mai usoara folosirea componentelor si a sistemelor de la productia de volum si combinarea lor cu module inovative diferite si optionale suplimentare. Garda la sol considerabila, unghiurile largi ale consolei spate si optiunile tractiunii integrale conduc spre un sofat sigur si relaxat pe sosea.

O pozitie la volan inalta care este relativ far forward si acoperisul larg panoramic dau soferului si pasagerilor vizibilitate perfecta. MILA Alpin are 3 + 1 locuri. Toate componentele inovative, cum ar fi sistemul de stocare a energiei, si expertiza hibrida provin din dezvoltarile avansate proprii.

  1 comentariu despre “Memento Geneva 2008 – MILA Alpin”

  1. interesanta idee