Autentificare

 

  Niciun comentariu despre “Autentificare”

 1. buna am o laguna din 2004 euro 3 nr it ,calculatorul imi zice 2445 euro aceiasi taxa din 2012 e posibil? ati putea sa-mi spuneti cit ar fii taxa pe 2013 cind valoarea masinii este de 1700 euro.

  • Remarca dvs este corecta, Valorile in euro ale calculatorului pe 2013 sunt aceleasi cu cele din 2012, diferentele aparand doar la valorile in lei (alt curs). Insa nu putem conta foarte mult pe valorile actualului calculator, cunoscute fiind intentiile implementarii in luna martie timbrului auto.

 2. daca cineva de 10 ani este rezident in alta tara ,nu exista nici o lege pentru repatrierea bunurilor , in acest caz masina proprie ???

 3. am cumparat cu contract v-c un hyundai accent din 1995 euro 2 (desi nu figureaza nicaeri) cu 1341 cm..valoarea ei este cam 100 euro …masina a fost prima oara inmatriculata in RO in 2010 apoi schimbat proprietarul in 2012 eu fiind al 3 lea ….ma pregatesc sa o inscriu la fisc la mine in judet in CT …pt ca expira fiscalul vanzatorului in 10 zile…cat ma costa taxa de timbru va rog imi puteti trimite un email sau raspunde aici? vechimea masinii se i a in cont de la anul fabricatiei sau de la momentul primei inmatriculari? adica vechimea e de peste 14 ani sau numai 2-3 ani de cand a fost prima oara inmatriculata in ro? merci

  • Vechimea se calculeaza de la data primei inmatriculari in tara de origine (unde a fost vanduta zero km). La masinile la care data primei inmatriculari nu poate fi cunoscuta, se utilizeaza data fabricatiei.

 4. Salut!
  Am cumparat un renault megane hatchback -1.6 16v adus din germania anul fab 2000 euro 3
  ma poate ajuta cineva care cunoaste legea cu calcularea taxei prezente… respectiv taxei de dupa 15 martie.. sau cum o sa fie ca nu mai inteleg nimic din ce nebuneala vad la tv…

  MULTUMESC!

  • 24:08:2000 – data primei inmatriculari

  • In aceasta pagina aveti calculatorul actual, cel care ar urma sa fie inlocuit de timbrul auto. Celalalt element, viitorul timbru auto nu are inca un calculator pe Total Auto, intrucat plasarea celor doua calculatoare va produce confuzie. Noul calculator il va inlocui pe cel actual odata cu intrarea lui in vigoare.

   Exercitiul propus de dvs, nu este complicat (gasiti formula propusa pe site-ul ministerului mediului), insa este laborios. Fizic este imposibil sa facem manual calcule pentru fiecare dintre vizitatorii interesati.

 5. Ce nu inteleg eu cu taxa asta auto.
  Pe langa taxa auto care ma costa de 1000 E
  mai trebeuie sa platesc alceva ca sa primesc numaru la masina?
  masina este este un Audi A4 06/2001 74 kW (101 CP) 1.9 CP ,154 Co2
  Acum cumpar prima data se poate sa imi explice cineva cat si cum fac?

  • Pe langa taxa auto, mai apar niste costuri la inmatriculare de cca. 200-300€. Suma este acoperitoare pentru RAR (CIV + certificare autenticitate), RCA (min.6 luni) si contravaloare nr. inmatriculare si talon.

 6. adica mai trebuie sa pun pe langa aia 1000 inca 300 ?

 7. masina dincolo ma costa 2500 cu toate actele la zi cu rar cu numere de RO la noi cat ma ajunge ?
  3????? si cat sa stiu merita sa dau bani?

  • Costul total este taxa auto (aveti calculatorul actual mai sus) plus inca vreo 300€ (mai putin de atat) in care intra RAR, RCA, placute nr. inmatriculare si talon.

 8. cat ma costa sa anscriu o masina din 2001 euro 4 motor 1,6

  • Sunteti chiar pe pagina calculatorului taxei auto. Introduceti datele din acte in calculator si obtineti valoarea taxei cu un simplu click.

   • am introdus stiu cat imi arata 983 E si pe langa astia cat mai trebuie sa dau ca sa am numerle?
    eu asta nu inteleg mai trebuie sa dau pe langa cei 983E? si cam cat ?

    • V-am raspuns un pic mai sus. „Costul suplimentar ar fi de cam 300€…” cititi acolo tot. Aici ati postat intrebare la intrebarea altui cititor. Dvs sunteti imediat deasupra.

 9. Sorry pt locul nepotrivit dar acum am reusit sa postez…
  As vrea sa imi cumpar o masina din afara pentru a o inscrie in tara dar nu stiu cum sa aflu ce euro este masina INAINTE de a o cumpara. Nu vreau sa platesc taxe enorme.

  Daca mi-ati putea sugera cateva idei ar fi super.