dec. 232011
 

Conceput in intregime la centrul de cercetare si dezvoltare Hyundai din Germania, noul i40 reprezinta un indicator al progresului realizat de marca in ultimii ani si are misiunea de a seta un nou nivel de calitate si confort in gama Hyundai. Hyundai i40 este disponibil in versiunile de caroserie sedan si wagon si beneficiaza de cea mai vasta garantie fara limita de kilometri: 5 ani de garantie integrala, transmisibila.

Modelul i40 mentine limbajul de design caracteristic marcii, precum grila hexagonala, pentru a alcatui o imagine contemporana, atragatoare. Aspectul usor sportiv al modelului i40 nu are un impact negativ asupra nivelului de confort. Se remarca ampatamentul de 2,77 metri si cele mai generoase dimensiuni din clasa pentru cap (1.025mm), umeri (1.455mm), si picioare (1.170mm). Spatiul impresionant promite tuturor ocupantilor cea mai confortabila calatorie oferita de o masina din segmentul D.

Capacitatea de depozitare a noului i40 il situeaza la nivelul competitiei din acest segment prin volumul de 553 de litri, disponibil cu bancheta spate ridicata, si pana la 1.719 litri, cu bancheta spate rabatata.

Noul i40 va fi disponibil cu o gama de trei motorizari Euro V: doua pe benzina si unul diesel – in doua versiuni de putere. Aceste motoare acopera o gama de putere de la 115 CP la 177 CP, oferind cuplu pe o plaja larga de turatii, ceea ce face din i40 un vehicul placut de condus, atat in oras, cat si in afara acestuia. Modelul este disponibil in ambele variante de transmisie – manuala si automata.

Lista dotarilor de top include sistemul inteligent de parcare si sistemul de mentinere a benzii de rulare, precum si sistemul de conectivitate cu tehnologie Bluetooth cu recunoastere vocala si navigatie cu camera pentru mersul cu spatele. In ceea ce priveste confortul, i40 va fi disponibil cu frana de parcare electrica, scaune fata ventilate, scaune spate incalzite si rabatabile, precum si dotari noi pentru acest segment, precum sistem automat de dezaburire si volan incalzit.

Prin campania in curs de derulare cu ocazia lansarii, preturile pentru noul model Hyundai i40 in Romania pornesc de la 18.390 euro plus TVA (22.800 euro cu TVA inclus), pentru varianta de motorizare 1,7 litri diesel 136 CP, caroserie sedan si echipare Highway.

  •  23 decembrie 2011
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Noul Hyundai i40, disponibil in Romania
  •   Modele noi
  •  ,