iun. 182011
 

Hyundai ix35 4x4Hyundai ix35, unul dintre cele mai apreciate modele ale marcii (succesor al Hyundai Tucson), a fost declarat “Cel mai 4×4 SUV al deceniului” in cadrul celei de a zecea editie a concursului “Cel mai 4×4”. Astfel, Hyundai ix35 (continuator Tucson) devine primul model SUV care isi revendica premiul pentru evolutia de exceptie din ultimul deceniu.

In concursul acestui an marca Hyundai a fost reprezentata in categoria SUV de modelele ix35 si Santa Fe. Implinirea a 10 ani de la prima editie a concursului a prilejuit acordarea unor premii speciale, vizand activitatea auto din Romania in ultimii zece ani. Marca Hyundai a fost distinsa cu doua titluri decenale:
– Hyundai Tucson / ix35 – Cel mai 4×4 SUV al deceniului.
– Hyundai Auto Romania – Partenerul 4×4 al deceniului.

Calitatile exemplare ale SUV-urilor Hyundai au fost apreciate si in alte editii. Din istoricul modelelor in cadrul acestui concurs merita mentionate:
– 2005 – Cel mai 4×4 SUV – Hyundai Tucson
– 2006 – Cel mai 4×4 SUV – Hyundai Santa Fe
– 2009 – Cel mai 4×4 SUV – Hyundai Veracruz (ix55)

Desi lansat pe piata locala abia in luna a patra a anului anterior, Hyundai ix35 a urcat rapid in top trei cele mai comercializate SUV-uri de import in 2010. Raportul calitate-pret a atras atentia unui public larg, in ciuda conditiilor economice nefavorabile. In plus, avantajul garantiei Hyundai ix35 – 5 ani fara limita de kilometri, integrala si transferabila – a determinat cei mai exigenti clienti sa opteze pentru produsul Hyundai.

(extras din comunicatul oficial Hyundai Romania)