ian. 112011
 

Hyundai Veloster Hyundai a prezentat la North American International Auto Show 2011 (NAIAS), modelul Veloster. Un coupe ingenios, care se diferentiaza de coupe-urile traditionale prin configuratia sa unica cu trei usi, care include o usa spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic si mai usor de utilizat. Manerul exterior al portierei, aflat intr-o pozitie mascata, pastrareaza designul de coupe.

Profilul dinamic al autovehiculului a fost inspirat de limbajul de design Hyundai cu „forme sculpturale fluide”. Montantii A distinctivi, de culoare neagra, confera interiorului incadrat de sticla un aspect uimitor, evidentiind liniile unice ale caroseriei. Grila frontala hexagonala caracteristica Hyundai Velosterpentru noua generatie Hyundai, detaliile prizelor de aer de pe capota, arcurile rotilor cu forma atletica si farurile ample ii asigura modelului Veloster o forma impunatoare in zona frontala si laterala. In zona din spate, hayonul din sticla cu aspect distinctiv si teava de evacuare montata central completeaza infatisarea sportiva.

Modelul Veloster va fi disponibil in combinatie cu cea mai recenta tehnologie Hyundai pentru sisteme de propulsie, incluzand prima transmisie Hyundai cu sase trepte de viteza si dublu ambreiaj. Echipat cu un nou motor eficient Hyundai GDI, pe benzina, de 1,6 litri si cu patru cilindri, modelul Veloster este un coupe fara compromisuri, oferind o senza?ie sport placuta in combinatie cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii de CO2.
Hyundai Veloster