mai 252009
 

mx5-le-mans
Cea mai populara cursa de anduranta la nivel mondial, cursa de la Le Mans, va gazdui anul acesta cea de-a 20-a aniversare a celui mai iubit roadster, Mazda MX-5.

200 de Mazda MX-5 din toata Europa se vor intalni la cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru aniversarea de 20 de ani a modelului. Evenimentul a fost organizat in colaborare cu fan cluburi MX-5 din Europa si va avea loc in perioada 13-14 iunie.

Posesorii Mazda MX-5 care doresc sa participe la acest eveniment pot gasi detalii legate de participare pe site-ul Mazda din Franta, www.mazda.fr.

Astfel, daca aveti un MX-5 si lichiditati disponibile in valoare de 100-200 euro, puteti beneficia de un pachet de deplasare ce include: loc de parcare in vecinatatea circuitului de la Le Mans, un tricou aniversar, o placuta de inmatriculare speciala, cina, mic-dejun si o serie de surprize.

De asemenea, participantii vor avea sansa unica de a urmari cursa de 24 de ore de la Le Mans live, dat fiind faptul ca zona rezervata intâlnirii fanilor este alaturata circuitului. Posesorii de Mazda MX-5 vor putea sa incurajeze cele trei echipe din categoria LMP2, care folosesc motoare Mazda.

Totodata, in cadrul evenimentului va avea loc o competitie care va desemna si premia cel mai frumos model Mazda MX-5 participant.

(adaptare dupa comunicatul oficial Mazda Romania)

  1 comentariu despre “Mazda – 20 de ani de MX-5”

  1. Sunt o persoana indragostita de MAZDA (toate tipurile)
    Am avut una 626 din 1985, am ramas vaduda, am vandut-o, dar visez sa am una mai noua a mea, si sa mi-o conduc.
    IMI PLACI MAZDO