oct. 172008
 

Imaginea rabatata a bicicletei
„Strida” este o bicicleta special croita ca accesoriu pentru automobil, fiind usor de transportat in portbagaj. Mai mult decat atat, bicicleta rabatabila nu ne poate murdari cu unsoare, deoarece lantul din kevlar nu are nevoie de vaselina pentru a functiona usor si fara sa rugineasca.

Strida generatia 5.0

Lant din kevlar, o singura viteza Lantul este garantat pentru 75,000 de kilometri, iar „caroseria” acoperita cu pudra argintie (cica) rezista la rugina. Bicicleta are o singura viteza si atinge usor 17-20 km/h. Franele au discuri mari si asigura oprirea in conditii de siguranta.

Designul cadrului si al seii asigura o pozitie corecta pentru toti utilizatorii, iar ajustarea suspensiilor seii asigura o rulare confortabila. Suportul de bagaje, luminile cu leduri si clopotelul de avertizare sunt incluse in dotarea standard. Strida poate fi pliata in 10 secunde si incape in portbagajul oricarei masini (114 x 23 x 51 cm).

Specificatii tehnice:

– Greutate: 10 kg
– Rama: Seria 7000 Aluminiu
– Tren de rulare: Lant din kevlar fara vaselina (garantat 75,000 km)
– Roti: Aliaj cu spite de 16″
– Frane: Discuri de frana
– Viteze: O singura viteza
– Dimensiuni pliata: 114 x 51 x 23 cm
– Gratar bagaje: Plastic sau optional aluminiu
– Limita de greutate biciclist: 100 kg
– Limita de inaltime biciclist: 153-193 cm

  11 comentarii despre “Bicicleta rabatabila pentru portbagaj”

  1. misto

  2. nu am cuvinte chiar este ceva inovator care ne va fi de foarte mare ajutor pe parcurs

  3. se gaseste asa ceva in comert?m-ar interesa si p mine cat costa si unde as putea-o gasi.ms moolt va salut

    • Salut Marius, numele meu este Cristian DINU si incepand cu 20 februarie 2010 voi fi primul distribuitor de biciclete din ramonia al marcilor STRIDA SI VANMOOF. Pretul bicicletei este de 500 euro pret real si nu de 800 euro cum spunea cineva mai sus. Pentru contact poti sa-mi scrii pe adresa de mail cristi_dinu75@yahoo.com sau la numarul de telefon 0723480000. Incepand cu acea data poti sa le vezi si la showroom. Cu respect, Cristian DINU

  4. ceva mai clasic am vazut la http://www.bike4u.ro

  5. Publicarea unui link in comentariu aduce automat plasarea in coada de moderare a comentariului. Sorry de intarziere…

    Pe viitor numele linkului ar trebui scris ceva in genul „bike4u(punct)ro”.

    Sau moderare… 😀

  6. Strida are cateva dezavantaje majore;
    – pret piperat pentru o singura viteza – 800 euro
    – lungime de peste 1 metru – incape in portbagajele mari, break, suv etc
    – periculoase pentru barbati la impact frontal
    – posibilitati restranse de ajustare in functie de statura biciclistului
    Bicicletele pliabile serioase sunt: bike friday – cea mai tare, brompton, dahon, birdy, mobiky, koga-miyata, montague, go bike, di blasi, moulton, mezzo, downtube, airnimal. Multe din aceste marci sunt importate si in Romania – intrebati-l pe Google, pagini in romana. Mai sunt si jucarele ieftine, chinezarii, unele bunicele pentru incepatori, care chiar si merg daca nu iesi mult cu ele.
    Atentie: nu bagati nimic in cos, sunati. Multi au lasat preturile de anul trecut din vara ca sa va agate. Tehnica de supermarket!

  7. Ziua buna ,

    Avand in derulare reality showul matrimonial “Nora pentru mama” – emisiune prezentata de catre Gabriela Cristea – si difuzata zilnic pe postul de televiziune Kanal D

    Ne-am gandit la a da concurentilor mai multe activitati – printre care si plimbarea pe bicilete – concursuri ,etc.

    Am avea nevoie de 15 – 20 de biciclete diferite modele fete si baieti – prin care sa angrenam concurentii aflati in concurs .

    In contrapartida produselor oferite de catre dvs va putem oferii pe langa imaginile filmate in activitatile de indemanare pe biciclete si brandul dvs pe genericul de final al emisiunii pe o anumita perioada de timp raportat la valoarea produselor oferite de catre dvs.

    Cu stima si asteptam raspusnul dvs cat mai rapid

  8. Raspunsul a venit foarte rapid, insa sub forma unei precizari:

    TotalAuto.ro este o publicatie si nicidecum un comerciant. Ceea ce ati citit dvs mai sus este un articol de prezentare pentru o bicicleta rabatabila, ca accesoriu auto.

    Ganditi-va ca am putea vedea noi la Kanal D un material de prezentare pentru o bicicleta si v-am scrie sa ne livrati si noua 10 buc. Ne-ati da acelasi raspuns.

    Regret, dar nu va pot ajuta cu absolut nimic. „Strida” nu ne este nici macar client de publicitate. Nu avem niciun contact in zona „velo”.

  9. Comercializez acest tip de bicicleta(identica) importata din china. Pretu este de 900 lei . pentru mai multe detalii marta_zxr@yahoo.com sau 0766.285.140

  10. Pentru cumpararea acestei biciclete STRIDA si a celei de la VANMOOF va stau la dispozitie la numarul de telefon 0723480000 sau la adresa de mail cristi_dinu75@yahoo.com. Incepand cu data de 20.02.2010 se pot vedea si la showroomul nostru din Bucuresti. Pentru alte relatii va stau cu placere la dispozitie la numarul de telefon 0723.480.000 sau la cristi_dinu75@yahoo.com