mai 162008
 


Începând din luna mai 2008, noul mini-van Fiat Fiorino va completa gama de vehicule comerciale uşoare Fiat Professional, alaturându-se celorlalte trei modele deja consacrate: Ducato, Doblo Cargo si Scudo.

Noul vehicul a fost proiectat de inginerii italieni cu scopul de a acoperi o cerere aparte a pieţei de profil, aceea de a avea la dispoziţie un van cu un volum de încărcare generos dar, în acelaşi timp, cu dimensiuni reduse, ce îi permit o mai bună manevrabilitate în traficul urban, dar şi confort si siguranţă similare unui autoturism.

Acest concept a generat de altfel si o campanie de promovare de mare impact, a cărei imagine este celebrul Gigi Buffon, considerat în prezent cel mai bun portar din lume.

Realizat de Fiat împreună cu Tofas Group, şi urmând să fie comercializat în peste 80 de ţări, noul Fiorino are o lungime de 3,86 m, un volum util de 2,5 m³ şi 1,5 m lungime internă. Prin rabatarea scaunului pasager, volumul acestuia poate fi extins la 2,8 m³ şi lungimea la 2,5 m.

Fiorino este echipat cu motoare Euro 4, pe benzină – 1.4 73 CP ÅŸi diesel – 1.3 Multijet 75 CP, propulsor ce asigură un consum mixt de doar 4,5 l/100km ÅŸi care face ca noul Fiorino să parcurgă 1000 de km cu un singur plin.

Vehiculul este, de asemenea, disponibil in varianta Combi, ce poate poate asigura depotrivă transportul de mărfuri şi persoane, dispunând de 4 locuri si o capacitate de încărcare de 293 kg.
Preţul de pornire este de 9990 Euro TVA inclus. În dotarea standard sunt incluse ABS + EBD, airbag sofer, servodirectie, volan reglabil, scaun şofer cu reglare longitudinală şi reglare spătar, 2 uşi posterioare batante.

Puteti accesa de aici oferta originala Fiat Fiorino. Download cu click dreapta si „save target as”

(comunicat Autoitalia copy-paste)