feb. 272008
 

Din Ianuarie 2009, Infiniti va fi reprezentat oficial in Romania prin Grupul Autoitalia. Este o decizie atat de surprinzatoare, incat nu am imaginat niciodata, nici macar in gluma, vreun scenariu care sa prevada macar ca varianta minim probabila acest mariaj. Nici daca as fi aflat ca Autoitalia incepe sa vanda Renault-uri, nu m-ar fi surprins la fel de mult pe cat a facut-o asocierea cu Infiniti.

Ce este atat de surprinzator la aceasta afiliere? Directivele corporatiste Infiniti creioneaza un anume tip de identitate. Marca de lux trebuie vanduta in showroom propriu, acest criteriu fiind decisiv pentru desprinderea de reteaua mama, Nissan.

Iata totusi ca in Romania, Infiniti are o optiune neasteptata pentru grupul care detine singurul MALL AUTO de la noi. Sau poate ca Autoitalia va deschide un showroom separat intr-un amplasament deja existent… Ok, dar unde? Nu pot sa nu ma gandesc la showroomul Maserati, care este – parca – prea mic pentru un brand de mare lux. Niponii vor putea fi oare multumiti cu o locatie de tip Ssang Yong? Oare va rasari curand un showroom nou nout?

Despre servisare, tip de clientela si servicii post-vanzare vom vorbi abia peste cateva saptamani, atunci cand efectul surprizei se va fi resorbit si pentru presa auto, dar si pentru insasi Autoitalia. Cu siguranta, „italienii” vor organiza (speram curand) o conferinta de presa in care toate detaliile sa fie abordate si lamurite.

  1 comentariu despre “Surpriza mare – Autoitalia importator INFINITI !”

  1. Chiar e o surpriză! Urmează să vedem ce ne-au pregătit cei de la AutoItalia, sigur au un plan.
    Uite aşa vom vedea mai multe maşini mişto pe străzi. Cei de la AutoItalia par a se fi specializat în mărci care pun mare accent pe design. Urmează să aducă Aston Martin?