mart. 012006
 

VolkswagenSitul original Volkswagen: http://www.volkswagen.com/

Situl Volkswagen in Romania: http://www.volkswagen.ro/

  70 comentarii despre “Volkswagen”

  1. eu mi-am cumparat un volkswagen lupo din dec. 1999 ( model 2000) si este scris la gradul de poluare D4.
    ce inseamna ca norma de poluare D4??!

  2. este pe benzina!!!

  3. D4 este probabil norma nemteasca de poluare…

    D4 poate fi si E2 si E3 si E4. Norma D4 nu da nici o informatie despre norma EURO.

  4. Vreau sa cumpar o masina second hand si vreau sa stiu daca e euro 3 sau euro 2. Am primit brieful prin fax si sper sa inteleg si sa va dau corect termenii din germana volkswangen golf variant 1J motor 1390 seria WVWZZZ1JZYW693271, 5 trepte, benzina, morul este fabricat pe in volfsburg, iar cam toate datele de pe acolo sunt in martie 2000 am intrat pe site la dv. si am verificat anul de fabricatie si este din 2000 dupa a 10 a litera din serie, 55 kw, 220 km – h, iar ca norma de poluare este – schadstoffarm D4, cod motor AZT mi se pare pt ca nu se intelege bine pe fax, si mi s-a spus ca toate masinile dupa ianaurie 2000 indiferent de D german este euro 3. Va multumesc anticipat si astept raspuns

  5. marckk – raspuns pe topicul „Pretul, ochiul dracului”

  6. Vreau sa cumpar un wolksvagen polo happy in leasing si vreau sa stiu cat este rata si pe cati ani si daca ma incradez cu sotia la un salariu brut de 2140 lei si net de 1520 lei.va multumesc

  7. Domnule Iliuta, pentru acest timp de informatie trebuie sa va adresati unui dealer VW. Noi nu va putem ajuta cu nimic, intrucat ei fac pretul, discountul, bonusul, etc.

  8. As dori si eu niste informatii despre Wolksvagen Golf Variant!!! Pentru ca mi-am luat-o pe comanda si vine la jumatatea lui februarie..si as vrea sa stiu ce pareri sunt despre aceasta masina..sunt foarte curios ๐Ÿ˜€

  9. „niste informatii” pot insemna zeci de pagini. ๐Ÿ˜€ Zi mai mult – ce anume te intereseaza?

    De rau, nu prea ar fi de spus la Golf Variant…

  10. Buna ziua , am o rugaminte . trebuie sa fac traducere din limba romana pe limaba bulgara ,ls o masina accidentaa, vwv , dar unele din piesels nu exista in dic , sar putea cineva sa mi le explice se insemn
    din avans va multumesc
    aripa spate
    bandou bara spate
    cadru lateralcaroserie
    stilp custode
    grila aerisiere spate

  11. morarova – pe scurt.

    ce e clar:
    – aripa – nu are nicio legatura cu „aripa pasarii”. Tehnic vorbind, aripa este acea parte din caroserie care se afla pozitionata in dreptyul rotilor. „Aripa spate” se refera la caroseria din jurul rotilor spate.

    – bandou – este o banda protectoare de cauciuc care se aplica pese anumite parti de caroserie. Bandouri intalnim si pe usi, dar si pe barile de protectie fata si spate.

    Restul explicatiilor ti le voi putea da doar daca imi spui exact despre ce tip de masina este vorba. Este cumva o decapotabila? Cam acolo apare „cadru lateral de rigidizare a caroseriei”… Dar decapotabila nu are „stalpi”. Mai da-mi cateva amanunte, te rog.

  12. VREAU SA-MI ADUC DIN GERMANIA O ALFA ROMEO 156 MOTOR 1600 CC; M-AR INTERESA DIN CE AN SUNT FABRICATE EURO 3. SAU UNDE ESTE UN SITE CU NORMELE DE POLUARE DUPA CARE SA MA GHIDEZ. MULTUMESC ANTICIPAT.

  13. HELP !!!

  14. Alfa 156 in Germania este sigur Euro3 din 2001.
    Nu am idee exact, insa este posibil ca anumite motorizari sa fie Euro3 inca din 2000.

  15. buna ziua!
    am achizitionat de curand un vw golf IV variant 1.9 tdi 74 kw. Tipul motorului e AXR, iar data fabricatiei e dec. 2001. In brief e trecut Euro 3 und D4.Imi poate spune cineva ce sanse am sa-l inmatriculez Euro IV?
    Multumesc anticipat