mart. 012006
 

MazdaSitul original Mazda: http://www.mazda.com/

Situl Mazda in Romania: http://www.mazda.ro/

  6 comentarii despre “Mazda”

  1. am o nelamurire vreau sa trimit in romania, o masina japoneza este o mazda MPV , fabricata in 2000 cu capacitate cilindrica de 2500 cum pot afla daca esta euro 2, 3 sau 4 si daca se poate inmatricula in romania, ,pt ca aici nu apar numerele si serile de pe tabelul da t pe net de rar, alea sunt valabile doar pt. masini fabricate in EU va rog sa ma ajutati. merci.

  2. Tabelul RAR contine doar motorizari omologate de ei. Nu este nici pe departe o baza de date perfecta. Indiciile din tabel trebuie obligatoriu coroborate cu altele, din alte surse.

    O solutie sigura poate fi trimiterea in Romania (la un cunoscut) a copiei dupa brief (cartea de identitate a vehiculului). Aceasta copie ar trebui prezentata la biroul de consultanta al RAR, iar ei vor putea da cel mai competent raspuns.

    Daca nu va este greu, trimiteti va rog o copie dupa brief si pe adresa noastra redactia@totalauto.ro . Succes.

  3. am si eu o mazda rx8, nu inteleg de ce in toata europa e acceptat faptu ca are motor de 1.3 iar la noi de 2.6litri
    pt simplu fapt m-i s-a raspuns la rar, ca are 231cp
    astia is nebuni

  4. rusu ovidiu calin – sunt absolut de acord cu dvs..

    Din pacate RAR are acoperire – motorul rotativ nu are cilindree. Intrucat pentru calculul taxei este nevoie de cilindree, aceasta este aproximata cu o cilindree aparenta, apreciata dupa puterea motorului.

  5. buna ziua,
    spuneti-mi va rog cum pot contacta MAZDA romania pentru ca vreau sa deschid daca se poate un show-room MAZDA in ARAD.

  6. Alin – Mazda Romania nu exista ca entitate juridica (daca lucrurile stau altfel, inseamna ca sunt miscari foarte noi…), ci ca divizie a Mazda Europa, locata in Viena.

    Din pacate nu va pot ajuta, deoarece noi pastram legatura cu ei doar prin agentia lor de PR, „Free Communication”. Daca lucrurile se schimba, va anunt.