dec. 042008
 

godfather
Gestul guvernului de a tripla taxa auto este pripit. Un gest disperat al unui grup disperat. O astfel de masura nu incurajeaza productia de masini autohtone, ci reprezinta o imixtiune a politicului in piata libera, cu scopul satisfacerii clientelei politice.

Aceasta masura nu poate avea ca efect nici protejarea mediului, atat timp cat principiul „poluatorul plateste” este aplicat discriminatoriu.

Vom reveni cu amanunte dupa publicarea ordonantei in Monitorul Oficial, pentru a face comentarii pe textul exact. Insa publicarea in Monitorul Oficial nu va avea loc fara avizul Comisiei Europene.

Inca nu pot sa cred ca aceasta masura este adevarata. Poate ca totusi guvernul a… glumit. In stil becalian, la mare moda.
……………………………..
completare 9 decembrie 2008
Ba da, taxa s-a triplat fara acordul Comisiei. Mai multe detalii in articolul „Taxa auto – 6 dovezi ca traim intr-un stat mafiot”.

  71 comentarii despre “TRIPLAREA TAXEI AUTO – nu va avea loc fara avizul Comisiei Europene”

  1. Mai iau la mana odata Monitoarele…

  2. nu plateste nimeni taxa nu ii nimeni asa prost sa plateasca triplu

  3. Deci am o cunostinta acolo ei au primit un e-mail sau nu stiu ce ca taxa este triplata eu cand am mers sa platesc deja era triplata ….

  4. Lanoi in jud mures deja sunt pregatirii de greava omenii blocheaza drumuriile sunt si oameni cu camioane care blocheaza ….asa ar trebuii sa faca toata lumea si dun bucuresti de peste tot sa blocam tot traficu ……..

  5. Buna ziua!am fost dimineatza la Finante in Timisoara sa-mi platesc taxa,dar cei de acolo mi-au spus ca nu se mai poate plati taxa deoarece este blocat sistemul pt ca sa implementeze noua forma a taxei.Este posibil una ca asta?Daca este adevarat cu taxa tripla di 15,de ce nu ne lasa sa platim pana in 15?Hotie!este fooarte trist ce se intampla in tara!!!

  6. Domnule Iulian!am un Bmw 518 din 09.1995.Ce sanse am sa iasa euro 2?Este adus din Olanda si stiti cum sunt actele de olanda,nus f explicite.O zi buna!Multumesc!

  7. Da, exista OUG 208 publicat ieri in Monitorul Of. 825. Ma uit pe text si revin.

  8. Din pacate, textul OUG 208/2008 va fi updatat pe abonamentele online abia maine (sau azi mai tarziu). Din pacate nu inteleg inca ce se intampla.

    In mod evident este un mod golanesc de abordare. Probabil este legat de fapul ca actualul guvern stie ca are zilele numarate.

  9. O fi avand zilele numarate, dar ca si mistretul cu colti de argint, mai are timp sa muste odata, si musca rau de tot ! Credeti ca aceasta ultima mostenire tariceana nu va ramane in picioare ? Credeti ca viitorul guvern se va preocupa IN PRIMUL RAND de aceasta problema ? Peste vreo jumatate de an taxa auto va redeveni, poate, de actualitate, pana atunci „taxa Tariceanu” va ramane in picioare! Ne-a facut-o inca o data smecherasul! Asta-i zambetul care i se vede din statie in timp ce ne saluta din mersul trenului! De ce ? (s-ar intreba unii)! Pentru ca asa vrea p..a lui de premier (inca in funcite) !

  10. iulian,bine te-am regasit!la iasi se incaseaza deja taxa marita de 3 ori!!!

  11. Articolul este depasit. Taxa a fost triplata in mod halucinant, fara acordul Comisiei.

    Comentariile continua la articolul – „Taxa auto – 6 dovezi ca traim intr-un stat mafiot”.