ian. 262009
 

rabla-germana Ca masura importiva crizei din industria auto, guvernul german a luat in studiu implementarea unui program asemanator „Rablei” romanesti. Astfel, in mod cert, masinile germane vor fi casate in Germania, aburelile politicianiste despre o „Romanie cimitir de masini” fiind desfiintate definitiv.

Daca va intra in vigoare, acest program va avea dimensiuni mult mai mari decat cel din Romania (30x), prima de casare de 2500 € urmand sa fie acordata pentru 600.000 de masini casate, in vederea cumpararii de automobile noi.

Ca urmare a unei astfel de masuri, neamtul de rand va prefera sa isi caseze masina in cadrul programului guvernamental decat sa se complice cu un export in Europa de Est.

Prin urmare, cei care isi castiga existenta din importul de automobile SH foarte vechi este posibil sa inceapa sa aiba probleme, indiferent de deznodamantul sitcomului „Taxa Auto”.

Important este insa de retinut ca acest context a adus cea mai buna dovada ca enormitatile debitate de politicieni – despre Vestul Dusmanos si Romania cimitir de masini – sunt doar niste diversiuni rudimentare, care doresc sa camufleze o lacomie bolnava.

  9 comentarii despre “„Rabla germana” – 2500 € pentru masina veche”

  1. Ba ar trebui sa va documentati mai bine in privinta unor deseuri care s-au depozitat in Romania. Apoi, fiti sigur ca Vestul ala nu e foarte prietenos si cand te prinde, te tunde. Mai bine le-ati spune oamenilor cum sta treaba, fiindca de esti credul, ai cam incurcat-o. Dvs. poate ati fost in Vest ca turist de lux, de-aia sunteti asa de sigur ca aia sunt minunati si noi niste nenorociti. Suntem, fiindca ne-ati amagit cu Vestul minunat in loc sa ne pregatiti sa fim atenti.

  2. Stiu, dusmanul asculta…

    M-am razgandit sa va raspund in acelasi mod in care ati facut dvs comentariul. De aceea va invit sa vorbim din nou despre lacomie. Lacomia romaneasca a adus deseuri in Romania, nu „dusmanul” din vest. Vesticii nu pot aduce reziduuri in Romania, fara voia Romaniei.

    In loc sa observam ca un grup de ageamii s-au jucat de-a taxa auto si au destabilizat intreaga industrie din cauza lacomiei de grup (restrans), incepem sa inventam dusmanii halucinante.

    A ii gasi vinovati pe oamenii care isi cumpara intr-un mod perfect legal o masina veche din Germania este absurd. Sunt suporterul masinilor noi, insa nu pot pemite nimanui sa incalce dreptul importatorilor de SH.

  3. Pai… lacom e si acela care vinde, nu numai acela care cumpara. Eu nu inventez dusmani, spun ce zic si ei: totul se justifica pentru bani! Sau cum spun americanii in filme: hombre, nu e nimic personal, sunt profesionist, de-aia te ucid, am primit bani pentru asta. Nu am comentat asupra problemei masini sh. Ma depaseste, ca si povestea cu taxa auto. Dar va pot garanta ca rudimentar nu este acela care se indoieste de niste adevaruri relative, ci acela care crede nesmintit ca detine adevarul absolut si nu cerceteaza nimic.

  4. sandero te-ai lovit in cap in ultimul timp ? … serios vorbind !

  5. HOTI SI JIGODII

  6. MASINILE FABRICATE IN ROM SUNT GUNOAIEASTA E ADEVARUL NU SE COMPARA CU NICI UN MODEL DE AUTOTURISM BA CHIAR IN SPANIA LGANUL E CONSIDERAT COSCIUG CA DIN TOPOR

  7. Ce sa-ti spun, Dane? Un vechi proverb chinezesc glasuieste ca mai bine un cucui la cap decat un creier spalat. Vezi si metrosexualul Laurentiu de mai sus. Cat despre malitiozitatea d-lui Senos… Dar, serios vorbind, bine, eu sunt naspa, voi destepti. Pai si Fahrenheit 9/11 si celelalte filme facute de Moore sunt comuniste? Si Zeitgeist? Si cartea Am fost asasin economic este scrisa de comunisti? Autorul e fost agent CIA, functionar al guvernului america, FMI, bla-bla-bla. Surse de informare nu sunt doar CNN,protv-urile din reteaua Cia, radio total si fituicile de la noi. D-le Senos, uitati-va la editia globala a lui Jon Stewart, la stirile date de Leno si Letterman etc.Astea ca sa nu discut despre carti si studii. In fond despre ce era vorba de v-ati inflamat asa? Am zis ca prostia oricum nu intra in discutie, fiindca aia se plateste automat. Si ca,in schimb, ar trebui pregatiti oamenii naivi sa se fereasca, deoarece si naivitatea este aspru vamuita. Ma rog, va priveste, dar va atentionez ca la fel faceau jurnalistii din anii 50. Totul era minunat daca venea de la rasarit. Oricum, nimic nu va da dreptul sa jigniti o etnie, in cazul de fata cea romaneasca. Adicatelea cum vine, lacomia romaneasca? Inventata de romani? Pai aia nemteasca, frantuzeasca, americana cum o fi? Sau n-o fi de loc? Ati luat-o razna, zau asa. Hai, pe papagalii aia ii inteleg, n-au treaba cu idealurile inalte, superioare etc. Un individ crescut in zdranganit de manele nu duce lipsa lui Mozart. Dar un personaj care reclama dreptul la libera exprimare
    este necesar sa reclame si obligatia la responsabilitate. V-ati napustit cu totii pe etnia romaneasca, n-ati bagat de seama ca ati iesit din cadrul criticii si ati alunecat in rasism? Bine ca toate celelalte etnii din Romania se bucura de discriminare pozitiva. Ce stiti dvs. despre popor, multimea anonima care tace, munceste si indura, inclusiv balacarelile cretine ale unora ca Laurentiu? Pentru dvs. etnia romaneasca se reduce la fufele din media, cativa blogisti cu hormoni in loc de muci, niste zeci de gangsteri, mascati, generali si alte cele, cam 130.000 cu totii, care si poarta raspunderea pentru dezastrul tarii si proasta educatie. Astia nu sunt poporul si etnia romaneasca. Mai multa atentie la cuvinte. Sau cum zic francezii, sa aveti un pic de raison.

  8. Draga Sandero, nu stiu ce ati vazut malitios la mine. Ati postat un comentariu care a inceput cu „daca va documentati mai bine” si care a continuat cu „vestul nu este prietenos”.

    Personal inghit cu noduri verdicte absolute de genul „poate ca ati fost in vest ca turist…”.

    Lacomia romaneasca a adus deseuri – cam asta este ideea. Nimic malitios. Nici macar nu v-am raspuns cu aceeasi moneda.

    Cat despre Zeitgeist – l-am vazut si mi se pare o gluma de amator. Este cel mai lung sofism din lume. Sorry. Din pacate avem pareri complet diferite.

    Asta nu este rau.

  9. sandero sau logan sau cum vrei tu, nu vreau deloc sa te atac, sa nu intelegi gresit ce urmeaza sa spun! sa stii ca „referirile” tale „bibliografice” nu imi sunt de loc straine! am prins gustul lor in cei 5 ani petrecuti in UE! e intotdeauna bine ca oamenii sa vada cat mai multe fatete ale unei problemei, asta ii deschide, dar este si mai bine sa-si cladeasca PROPRIILE lor idei! pana nu vor face asta nu fac altceva decat sa schimbe „stapanu”… asa si acum cateva amendamente la cele afirmate de tine : lacomia ESTE romaneasca! nu de ETNIE e vorba aici, nu a vorbit nimeni de ETNIE pana nu ai adus-o tu in discutie! ce legatura are ETNIA cu ce iti scrie tie pe buletin? sau ce ii scrie etnicului maghiar sau tigan? TOTI suntem cetateni romani pt ca toti avem buletine de RO, „apartinem” statului roman! iar un stat e reprezentat nu de 130.000 cum ai spus tu, sunt MAXIM 10.000 de persoane! alea sunt STATUL (asta o spun chiar si cei pe care iti place sa-i citesti)! ei cum SUNT acei 10.000 de reprezentanti ai RO = ai romanimii asa SUNT romanii! asa s-a scris ISTORIA de cand e omul omul pe planeta asta, asa se va scrie in veci! poporul nu a contat si nu va conta niciodata (decat in propaganda comunista, si aia facuta tot in scopul ca o ELITA nomencalturista sa urce pe spatele POPORULUI proletar)! iar acum ca acea ELITA in RO este asa cum este (manelista, gangsterista, lacoma) asta este! ca nu le place Mozart ca la ELITELE frantuzesti asta e, daca accepti bine de bine, daca nu vei cadea in desuetudine! suntem de acord e foarte trist ca nimeni nu baga in seama cateva milioane de romani anonimi, muncitori si cu multe alte calitati REALE! dar problema e nu ca i-am baga NOI (eu cu tine sau cu Iulian) in seama pt ca asta NU CONTEAZA problema e ca nu-i baga in seama cei 10.000! ba mai corect, ii baga in seama : ca sa-i jupoaie! pt ca sunt lacomi… ei pana acei romani muncitori si rabdatori si corecti vor ajunge ei sa reprezinte RO, deci sa fie macar 5000+1 din cei 10.000 pana atunci romanul e lacom, e manelist, e asa cum e…