iun. 262008
 

Cititorul nostru, care isi semneaza comentariile sub pseudonimul „cosmin”, ne-a confirmat ca RAR aplica pe actele masinii valoarea emisiilor de CO2, fara sa fie nevoie si de prezentarea automobilului, daca masina a fost deja identificata. Actele originale ale masinii sunt suficiente. Multumim pentru stire, domnule Cosmin!

Pentru eventuale completari sau intrebari, puteti folosi interfata de comentariu.

  79 comentarii despre “Daca identificarea a fost executata in prealabil, RAR inscrie emisiile de CO2, fara sa fie necesar sa prezentati si masina”

  1. GKAT51 indica faptul ca masina are catalizator. datorita anului de productie, cel mai probabil catalizatorul a fost montat ulterior fabricarii, iar acest detaliu poate fi remarcat pe brif in paginile B sau C (apare inscris acolo).

    Ca sa va bucurati de norma Euro superioara trebuie sa aveti toate documentele care sa faca posibila identificarea catalizatorului pe masina (de obicei, factura + garantie).

    Din pacate, judecand dupa experientele traite alti cititori, exista o probabilitate mare ca masina sa iasa non-Euro.

  2. buna ziua,am si eu un vw passat din 2005,din anglia,cu seria de motor awx,echipat cu filtru de particole.stie cineva daca e e3 sau e4?

  3. AWX este doar Euro3. A fost produs intre anii 2000-2005. A iesit din productie odata cu implementarea Euro4.

  4. multumesc