mart. 172008
 

Au fost centralizate rezultatele ultimului sondaj care masoara increderea romanilor in marcile auto comercializate la noi. Puteti vedea clasamentul final AICI.

Cele mai spectaculoase schimbari de pozitii sunt coborarile Dacia si Suzuki, de 9 respectiv 7 locuri. La polul opus, cel fericit, veti remarca urcarile importante inregistrate de Saab, Mazda si Land Rover, cate 4 pozitii fiecare.

Clasamentul a fost intocmit in urma primirii a 13.890 de voturi.

  5 comentarii despre “TOPUL INCREDERII IN MARCILE AUTO – rezultatele primaverii 2008”

  1. Sunt un pic consternat, fiind posesor de Suzuki.Dar recunosc ca , desi am intrat de sute de ori pe acest site nu am votat.Pe viitor voi fi cetatean model, ma voi prezenta la vot !

  2. Incercind sa imi revin, observ ca mazda nu poate fi dupa renault, parca nici hyundai dupa dacia.Dar daca vw e pe primul loc pt. al doilea an consecutiv inseamna ca e un top romanesc(cele nemtesti sunt de cu totul alta parere) si se explica totul.Parca se intrevad si rezultatele scrutinului pt locale si parlamentare…Unde poate duce absenteismul la vot !

  3. Da, este surprinzatoare pozitionarea Suzuki. E greu de dat o explicatie. Vom vedea la votul verii…

  4. renoul cred ca e mai masina decat opel nu inteleg de ce este mai jos in topul vostru pt ca sunt mai ieftine?

  5. TOPUL NOSTRU? Nu este topul cuiva anume, el contine voturile romanilor. Aceea este increderea romanilor in marcile auto. Nu e top valoric sau de vanzari sau dupa alt criteriu tehnic.

    Este topul increderii si simpatiei. E votat cu inima.