feb. 052008
 


Primavara lui 2008 va fi marcata si de un nou poll care va masura increderea cititorilor TotalAuto.Ro in marcile auto din Romania. Este al treilea scrutin electronic din istoria sitului. In primele doua editii victoria a fost obtinuta de marca Volkswagen, care s-a dovedit cea mai de incredere printre romani.

In Februarie se voteaza, iar in Martie vom cunoaste castigatorul celei de-a 3-a editii. In iarna, bataia pentru titlul de „Cea mai de incredere marca auto din Romania” s-a dat in doi – BMW si VW. Vom avea oare de aceasta data un final cu un pluton mai larg? Vor reusi japonezii sa isi imbunatateasca pozitiile ocupate in iarna? La toate intrebarile vom primi raspuns in Martie 2008. Pana atunci, dati click pe marcile in care aveti incredere, folosind formularul publicat pe „manseta” din dreapta paginii.

  2 comentarii despre “Topul Increderii in Marcile Auto din Romania – Primavara 2008 – A inceput votarea primaverii!”

  1. Cred că nemţii rămân de neclintit în mintea românilor. Va trebui să mai treacă mult timp pentru ca mărcile japoneze sau coreene să convingă un număr suficient de mare de români de calitatea lor reală. Până atunci vom mai auzi poveşti frumoase despre cât de bine sunt organizaţi cei de la service-ul VW şi cât de plăcute sunt vizitele la ei, nu înjurături din partea celor care sunt obligaţi să-şi ducă maşinile lunar la reparat. Lucru valabil şi pentru maşinile franţuzeşti.

  2. (Ca de obicei)ai dreptate Adi. Cu toate acestea exista miscari surprinzatoare de la un trimestru la altul. Exemple:
    – fata de asta vara, in iarna japonezii au urcat in-corpore (exceptie Suzuki);
    – in vara VW a castigat la doua lungimi distanta. In iarna BMW a pierdut la 10 voturi. La fel duelul pt. locurile 3-4 intre Mertzan si Audi.

    Este clar ca nu „increderea” este masurata de topul increderii, ci o anumita simpatie fata de marca, ce are anumite fluctuatii in functie de sezon, prezenta media, etc…