feb. 012011
 

Subaru Trezia 2011Subaru prezinta conceptul Subaru Impreza, precum si noul model Subaru Trezia in premiera europeana in cadrul celei de-a 81-a editii a Salonului Auto International de la Geneva. In plan tehnologic, piesa centrala a panopliei este Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept.

 

Conceptul Subaru Impreza

Este un proiector al noilor tendinte Subaru. Noul concept Subaru inglobeaza filosofia “Confidence in Motion”, simbol al excelentei tehnice, al elegantei, al dinamismului si al grijei pentru mediul inconjurator. Cu un interior spatios de 4 locuri, masina imbina perfect confortul cu siguranta.

Concept Impreza 2011Specificatii

Dimensiuni: L = 4.52, l = 1.82, h = 1.43 m;
Ampatament: A = 2.64 m;
Propulsor: Noua generatie de motoare Subaru Boxer 2.0 l cu transmisie Lineartronic (CVT).

 

Subaru Trezia

Noul model Subaru Trezia este un model economic de clasa constructive B, care ascunde o capacitate incredibila in dimensiunile sale compacte, ocupand mai putin spatiu la exterior si oferind un spatiu generos la interior.

Habitaclul versatil al modelului Trezia prezinta o serie de alte beneficii precum calitatea materialelor, confort, functionalitate si manevrabilitate. Gratie designului ingenios si tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia coboara nivelul emisiilor de CO2 sub tinta europeana de 115 g/km, mai exact 113 g/km.

Subaru Trezia la salonul auto Geneva 2011Propulsoarele disponibile pe acest model la nivel european sunt 1.3 l benzina si 1.4 l turbo diesel.

Specificatii

Dimensiuni: L = 4 m, l = 1.70 m, h = 1.60 m;
Ampatament: A = 2,55 m;

 

Concept Subaru Sport tractiune spate

Conceptul Subaru sport tractiune spate dezvoltat in alianta cu Toyota. Bazat pe o platforma complet noua, autoturismul cu tractiune spate va utiliza propulsoarele Boxer (cu cilindri dispusi orizontal-opus), oferind caracteristicile si tehnologia marcii Subaru.

  2 comentarii despre “Subaru la salonul auto Geneva 2011”

  1. Tersia sau Trezia?