dec. 032008
 


Prin intermediul campaniei „On your mark”, Mitsubishi Motors a livrat cu elicopterul 38 de autoturisme, cate un exemplar Lancer Sportback si unul Colt in fiecare din cele 19 tari europene care au participat la un joc promotional ingenios.

Cei care au participat la aceasta campanie s-au inregistrat on-line si au creat fie un marcaj virtual, fie unul real, intr-o locatie selectata pe harta interactiva. In locul marcat, castigatorii au primit autoturismele venite pe calea aerului, dupa tragerea la sorti.

Despre noul Lancer Sportback

Lancer Sportback este destinat pietei europene, una in care caroseria cu cinci usi este extrem de populara, si propune formatul „sport hatch”, care se potriveste mult mai bine pozitionarii marcii Mitsubishi decat un hatchback clasic, al carui atribut principal este functionalitatea.

Alina Roxana Dragomir (Braila) este castigatoarea Mitsubishi Lancer Sportback

Cu o lungime de 4585 mm (fata de 4570 mm in cazul lui Lancer Sports Sedan), noul produs pune alaturi de stil si o prezenta puternica cu o doza suficienta de flexibilitate (inaltime ajustabila a spatiului de incarcare, functia de auto-pliere a scaunelor din spate) care permite obtinerea unor rezultate notabile fara sa afecteze volumul interior. Capacitatea de incarcare variaza intre 288 l (sau 344 l, cand podeaua portbagajului este in cea mai joasa pozitie) si 1394 l.

Atuurile lui Lancer Sportback sunt profilul sportiv, liniile atent cizelate, spatele inalt si expresivul spoiler exterior, elemente pe care nu le regasesti la hatchback-urile traditionale. Lancer Sportback beneficiaza de doua versiuni deja cunoscute de motorizare (1.8 / 143 CP si 2.0 Diesel / 140 CP) si cele patru cutii de viteze (5 M/T, 6 M/T, 4 A/T si CVT cu 6 rapoarte).

Despre noul Colt

Noua generatie Colt este definita de un design proaspat, caracterizat de grila „Jet Fighter”, sportivitate, in ton cu traditia marcii, fiabilitate, confort, un nivel excelent al dotarilor si sigurantei.

Gabriel Dudu (Galati) este castigatorul Mitsubishi Colt

Totodata, ea respecta mai bine identitatea marcii, pozitionarea acesteia, dar si grija fata de mediu, iar produsul a capatat un plus de maturitate, fiabilitatii si flexibilitatii adaugandu-li-se un nivel superior al dotarilor, calitatea vietii la bord sau comportamentul dinamic.

Respectand filosofia Mitsubishi, Colt ofera nu doar deja recunoscutele sale calitati, precum manevrabilitatea sau dinamismul, ci si o gama variata de variante in ceea ce priveste motorizarile. Aceasta gama include versiunile 1,1 cu 3 cilindri si 75 CP, o varianta de 1,3 litri si 95CP si cea de 1,5 litri care dezvolta 109 CP la 6000 rpm.

  1 comentariu despre “Mitsubishi – desant Lancer Sportback si Colt”

  1. no coment,sunt perfecte.