iun. 162008
 


Presa auto a surprins prototipul Kia Soul remorcand o rulota, undeva prin Alpii Austrieci. Probabil un ultim test inainte de a aparea in showroom-uri la inceputul anului 2009.

Kia este foarte preocupata sa dea o tusa finala noului sau model, cu care vrea sa concureze „micilor fitoase” Mini si Fiat 500, incercand sa imagineze mii de versiuni de personalizare.

Micuta cu cinci usi, ce imbina infatisarea scunda si indesata a unui off-roader cu dimensiunile compacte ale unui supermini, isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Paris din Octombrie, tintind o clasa de pret apropiata Ford Fiesta si Renault Clio.

Soul este proiectata sa ofere alternativa fanilor MINI, propunandu-si sa reinventeze asteptarile clientilor, asa cum a facut Fiat cu renascutul 500. Seful de design al Kia, Peter Schreyer, care a desenat si originalul Audi TT, a declarat ca: „prin intermediul unei varietati de optiuni, accesorii si culori, clientul va fi capabil sa-si personalizeze propria Kia Soul si sa-i dea sentimentul real de individualitate„.

Pentru Fiat 500, varietatea modalitatilor de personalizare a fost o carte castigatoare. Oare de cat Suflet (Soul) este nevoie pentru un nou succes in acest segment pretios?

  1 comentariu despre “Kia Soul – un nou model din clasa „Fitoase Mici””