iun. 132008
 


De luni, 16 iunie 2008, in noul format TotalAuto.ro veti putea descoperi „TotalAuto BOX”, locul in care veti gasi cele mai bune oferte auto „Zero KM” (exclusiv masini noi), actualizate cu multa acuratete. Contactul direct cu reprezentantii marcii auto este asigurat printr-o interfata simpla, intuitiva. Pentru a va face o idee despre noul serviciu, iata in avanpremiera unul din cele mai tari ponturi ale saptamanii viitoare:
…………………………………………

Pana la 15 iulie 2008, Interauto lichideaza stocul de unitati SsangYong cu an de productie 2007. Reducerile pentru toata gama variaza intre 3000 si 5000 euro (TVA inclus).

In plus, prin programul „Test Drive la tine acasa”, puteti testa oricand orice model SsangYong sunand la numarul scurt 9443. Un consilier SsangYong va veni la dumneavoastra cu modelul solicitat, pentru a va convinge personal de calitatile unui 4×4, nascut pentru off-road si cu dotarile de confort ale unei masini de oras.

…………………………………………
De luni, TotalAuto va ofera absolut gratuit „TotalAuto BOX”, pe banda din dreapta noului format latit. In fiecare zi puteti fi siguri ca puteti accesa cele mai bune oferte si puteti contacta oamenii din showroom direct de la birou. Saptamana viitoare aveti intalnire cu oferte de auto noi, ce vor putea produce savinguri in bugetul dvs de mii de euro. Pontul nr.1 al saptamanii vitoare este un saving de 8000 euro si se refera la o cunoscuta marca suedeza… Mai sunt 2 zile!

  5 comentarii despre “Superpont – lichidare stoc 2007 la SsangYong”

  1. au de unde reduce ca-s toate peste 20 mii eur

  2. o reucere de 5000 de euroi inseamna un matiz…

  3. Adrian Enache – Si Toyota s-a abonat pentru TotalAuto BOX. Oferta va aparea luni. Cu tot respectul, sunt nevoit sa „dilesc” comentariul cu oferta Toyota. Sper sa ma intelegi si sa nu te superi.

  4. OK, Iulian. Nu mă supăr, înţeleg. Aştept să văd noua formă a sitelui, m-ai făcut curios.

  5. Adrian Enache – apare in partea dreapta o banda dedicata ofertelor de masini noi. Aceasta banda ne lateste pagina. Asta e tot.

    Apropo de promotia voastra, am observat ca in promotia importatorului (cu sau fara REMAT) nu intra RAV4…