mart. 232008
 

Clipul de mai jos este o realizare artistica exceptionala a unui autor (inca) anonim (sau probabil colectiv), camuflat sub trade-mark-ul „Happy Fish”. Chiar daca suntem abia in luna Martie, credem ca aceasta miniproductie are sanse sa devina (pentru noi) cel mai bun clip AUTO din 2008. Imaginile pe care le veti vedea reprezinta un alt unghi, unul absolut inedit, in legatura cu instalarea Ford la Craiova.

6G4083zpKMo

  7 comentarii despre “Ford Craiova – culisele unui moment istoric”

 1. Filmuleţul e făcut de către cei de la HappyFish TV (www.happyfish.ro)

 2. Da, am vazut, dar autorul „PF” nu stiu cine e 😀

 3. Filmele sint preluate pe youtube fara autorizatia noastra. Poti sa-l vezi acum pe site, in sectiunea Reality/Hors Series, la calitate mai buna decit pe youtube. (accesul a fost restrictionat pina cu putin timp in urma)
  Nu e un autor, e o echipa intreaga:)

 4. Florin, astea cu „suntem o echipa/familie” s-au cam fumat. Nu-mi spune ca nu exista un autor ca nu te cred. 😀 Oricum, felicitari.

  Cat despre clip, m-ar ajuta mult o adresa exacta (un object-embed tag…) ca sa nimeresc mai usor.

 5. Crezi sau nu, atit ideea de a privi din alt unghi evenimentele cit si realizarea apartin unei echipe. Deocamdata nu acceptam embed cu servire de pe serverul nostru, e chestiune de trafic. Adresa exacta aici.

 6. Pai:
  – 1. Clipul de pe YouTube e furaciune.
  – 2. Nu pot avea embed de la voi.

  Singura concluzie este aceea ca trebuie sa scot acest post. Corect? Daca esti absolut sigur ca acest lucru este in avantajul vostru ca si autori, este suficient sa imi confirmi si il scot.

 7. Nuuu, si pe cei care pun pe youtube i-am rugat sa puna link catre HF, nu sa scoata. Scrie-mi te rog pe mail, mai sint citeva lucruri pe care as vrea sa ti le spun.