feb. 272008
 

Comisia Europeana si-a incheiat cercetarile cu privire la privatizarea fostei uzine Daewoo de la Craiova. Concluzie – Ford poate definitiva tranzactia. Ca urmare a acestei decizii, Ford Europa a transmis presei un comunicat pe care vi-l reproducem integral (copy-paste):

……………………………………………..
FORD EUROPA SALUTA DECIZIA PROMPTA A COMISIEI EUROPENE IN CAZUL PRIVATIZARII AUTOMOBILE CRAIOVA

Bucuresti, 27 Februarie, 2008 – Ford Europa saluta decizia de astazi a Comisiei Europene prin care se anunta finalizarea investigatiei deschisa in cazul privatizarii Automobile Craiova, permitand astfel Ford continuarea procedurilor necesare in vederea cumpararii uzinei.

Achizitia fabricii va fi finalizata dupa adoptarea legii speciale pentru privatizarea Automobile Craiova de catre Parlamentul Romaniei. Legea speciala urmeaza sa fie adoptata in data de 4 Martie 2008.

„Ma bucur ca investigatia Comisiei Europene s-a incheiat intr-un timp atat de scurt”, a declarat John Fleming, Presedinte si CEO al Ford Europa. „Am lucrat impreuna cu autoritatile romane contra cronometru, pentru a transmite toate informatiile necesare Comisiei in elaborarea deciziei sale.”

„Planurile si angajamentele noastre pentru fabrica din Craiova raman neschimbate”, a spus Fleming. „Acum, scopul nostru este acela de a prelua fabrica cat mai curand posibil si de a o transforma intr-un centru de productie auto de talie internationala.”

  3 comentarii despre “Daewoo Craiova – comunicat FORD Europa”

  1. Suflecăm mânecile, scuipăm în palme, ne apucăm de treabă! Economia României face încă un pas înainte. Dacă vine şi Mercedes, putem spune că avem un an excepţional.

  2. Deci Vosganian a mintit cu nerusinare!Ford vine cu sau fara taxa de prima inmatriculare si mai plateste in plus vreo 27 mil de euro.

  3. janos istvan – rationamentul tau este perfect! :mrgreen: