feb. 112008
 


Noul Nissan Murano este gata sa ne dezvaluie designul generatiei urmatoare. Pana la intrarea in showroom-urile europene in Octombrie 2008, SUV-ul de lux va putea fi pipait luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Murano este redesenat si la exterior si la interior. Nici motorizarea nu a scapat valului novator, chiar daca vorbim despre multi-premiata serie VQ de 3,5 litri, care dezvolta o putere de 265 CP si un cuplu maxim de 325 Nm.

Imbunatatirile apar si la transmisia CVT (Continuously Variable Torque – cutie cu variatie continua de cuplu) numita „Xtronic”. Aceasta „cutie” noua a reusit sa reduca cu 20% pierderile de energie mecanica (prin frecare), sa reduca consumul de carburant si sa amelioreze comportamentul dinamic al intregii masini.

Noul Murano va fi primul Nissan din Europa acoperit cu „vopseaua minune” a japonezilor, o rasina speciala care protejeaza caroseria de micile zgarieturi ce pot aparea in utilizarea de zi cu zi. Aceasta rasina previne marea majoritate a intruziunilor in masa vopselei, fiind totodata suficient de elastica pentru a „absorbi” micile zgarieturi.

Vanzarile noului Murano vor demara in Octombrie 2008.

  3 comentarii despre “Nissan – noul Murano nu poate fi zgariat”

  1. pretul care este?

  2. pretul???

  3. dar halatul… CAT COSTA HALAAATUUUL??? :mrgreen:

    Noul Murano vine la Salonul de la Geneva. Va avea pret si va putea fi cumparat in 2008, dar ceva mai spre sfarsitul anului…