ian. 182008
 


Dacia va realiza o operaţiune de service prin care clienţii săi vor beneficia, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor lor, de ultimele evoluţii tehnice aplicate în uzină. Această intervenţie vizează numai modelele Logan Berlină produse până la sfârşitul anului 2006.

Această operaţiune (injectarea suplimentară de ceară protectoare în anumite porţiuni ale caroseriei) va permite clienţilor să beneficieze, gratuit, de evoluţiile tehnice în scopul îmbunătăţirii protecţiei vehiculelor lor, în special împotriva agresiunilor provocate de vremea nefavorabilă.

Aşa cum este prevăzut în carnetul de întreţinere şi în garanţia anticoroziune de şase ani, Dacia va proceda, de asemenea, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor, la un control anticoroziune şi va efectua intervenţiile care se vor dovedi necesare. Preocupată permanent de calitatea vehiculelor sale, Dacia a constatat, în câteva cazuri, prezenţa unor puncte de oxidare în pasajele roţilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlină.

Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de pătrunderea apei prin pasajele roţilor spate ca urmare a unor operaţiuni imperfect realizate în cursul procesului de fabricaţie (aplicarea de mastic şi/sau poziţionarea unui obturator). Acţiunile corective au fost deja aplicate în uzină pentru asigurarea celei mai bune calităţi de fabricaţie, mai ales în momentul aplicării de mastic, operaţiune care necesită dexteritate.

Aceste dispoziţii vor fi confirmate prin scrisori adresate clienţilor vizaţi.
(comunicat Dacia copy-paste)

  4 comentarii despre “Dacia – recall masiv Logan Berlina”

  1. Mda.. it’s all about perspectives.

  2. Dacia este singura marca din Europa care face recall-uri publice. Asta inseamna caracter. Bravo lor. Marca serioasa.

  3. he!he!he!,…pana-n 2006, dacia a produs masini cu tabla de proasta calitate,….teapa!

  4. teapa dau „golanii” care nu anunta public recall-urile si dau telefoane pe sustache ca sa vanda cu orice pret… 😀