iul. 062007
 

AVAS şi Ford vor începe luni (9 iulie 2007) negocierile de privatizare pentru Automobile Craiova.

Comisia de privatizare a fostei uzine de automobile Daewoo Craiova a validat documentele de participare depuse de singurul ofertant, producătorul american Ford, urmând să înceapă, săptămâna viitoare, luni, negocierile cu investitorul selectat.

Cutia cu documentele de participare a fost deschisă în prezenţa presei. Preşedintele comisiei desemnate de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), secretarul de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Sebastian Vlădescu, a declarat că, la o primă verificare, documentele de precalificare sunt conforme cu cele solicitate. Documentele urmează să fie analizate în continuare de către avocaţi, pentru a certifica îndeplinirea cerinţelor.

(Mediafax, „copy-paste”)

  11 comentarii despre “FORD incepe negocierile cu AVAS !”

  1. Ford? ce „surpriza”! mare „noroc” ca sunt indeplinite conditiile din caietul de sarcini de o singura companie! Oare privatizarile reusite nu au ca retzeta de succes „construirea” unor conditzii ce pot fi indeplinite doar de o singura firma? este destul de greu sa creezi asa ceva, dar un comision substantial poate ajuta!!! :-)))

  2. Decat Sparkuri, mai bine Fieste…

  3. decat loganuri, mai bine fieste 🙂

  4. oricum, avas a amanat inceperea negocierilor. s-a pornit caterinca! in pur stil romanesc s-a cerut shpaga, ford a intrebat ce-i aia iar romanii au amanat discutiile pana se lamuresc fordistii 🙂

  5. Cu şpagă sau fără şpagă, sper ca ăsta să fie începutul unei noi ere în industria noastră, nu doar cea auto. Go Ford!

  6. A existat o companie Amoco (companie americana, actualmente absorbita de British Petroleum) care a venit in tara cu un proiect de decuplare a Romaniei de la reteaua ruseasca de gaze.

    Planul a esuat dintr-un singur motiv – americanii nu au vrut sa plateasca spaga. De aceea s-au retras din negocieri (stiu poveseta din interior).

    Prin urmare ma sperie un pic tonul „functionaresc” cu care au inceput discutiile cu FORD.

  7. acusi trece saptamana si nu am mai auzit nimic de asa-zisele ‘negocieri’. trece si vara si apoi aflam ca oferta ford a fost nashpa 😉 prietenii stiu de ce.

  8. mare teapa multi bani in joc
    baietii destepti

  9. naspa,daewoo au masini mai bune k ford shi mai avantajoase,pacat de daewoo(cilo,matiz,nubira)

  10. gabry – de acord, modelele Daewoo au fost ok, insa acum ele au imbatranit, iar Daewoo nu mai exista (nici in Coreea).

    Decat Chevrolet Spark sau Aveo, cred ca e mai bine pentru toti sa facem Fiesta (Fusion sau ceva asemanator) la Craiova… 😛