iun. 042007
 

Pentru a anticipa lansarea europeana din 4 iulie a modelului Fiat 500, constructorul italian a pus la dispozitia publicului, pe net, 500 de unitati ale noului model, sub titulatura de Opening Edition. S-au primit mii de solicitari si intreaga oferta a fost epuizata in doar cateva ore, masinile urmand sa fie predate cumparatorilor imediat dupa lansarea oficiala de la Torino.


Pana atunci fiecare pas al campaniei de promovare a modelului poate fi urmarit pe www.fiat500.com . In Romania, Fiat 500 se va lansa la inceputul anului 2008.

  10 comentarii despre “500. Fiat 500.”

  1. imi place. sa vedem cum se va prezenta la teste.

  2. ca si beetle-ul….pt nostalgici!

  3. comparatia cu bettle-ul este prematura.

    sa vedem pretul mai intai…
    Din cauza pretului, bettle a devenit o fitza in loc sa ramana masina.

  4. ma refeream la idee…e adevarat beetle-ul oricum nu justifica pretul de fabrica! chiar si mini au avut o revenire tare.

  5. Bătălia pe piaÅ£a mini e foarte dură. De aceea fiecare constructor apelează la toate armele din dotare. Nostalgia, personalitatea, unicitatea, conformismul, non-conformismul sunt exploatate la maximum. Văd că Fiat ÅŸi Renault au înviat niÅŸte legende, BMW a revitalizat Mini, aÅŸtept să văd ce urmează… Poate un Citroen 2CV sau un Ford T?

  6. Azi e ziua contrelor cu Adrian 😉

    Care e legenda inviata de Renault?

    Si pentru Adrian si pt Catalin:
    – Mini, arata la fel de 1000 de ani. Mini trebuie revitalizat, nu a fost revitalizat. Sunteti victime de marketing…

  7. cred ca adrian s-=a referit la renault twingo dar….asteptam ce?renault 4??? iar mini da….arata ca acu 1000 de ani dar parca e altceva!

  8. ideea era ca renault nu are legende… 🙂

    poate doar – strict pentru memoria romanior – renault gordini…

    cat despre mini, este un „matiz” mai lung cu 20 de centimetri, motorizat 1,6 litri. La cilindreea asta si matiz ar fi sageata. Scuze pentru subiectivism, dar Mini nu e masina… 🙂

  9. Arata super bine si se pastreaza originalitatea Fiat in acest model.

  10. in aceasta saptamana vom publica primele detalii tehnice ale noului 500.