mai 252007
 

EvoBus Romania, divizia de autobuze ÅŸi autocare a DaimlerChrysler, a livrat autobuzul Citaro cu numarul 500 catre R.A.T.B..

Mercedes-Benz Citaro, autobuzul anului 2007, a cucerit Europa cu 15.000 unitati vandute, dintre care 500 ruleaza astazi pe strazile capitalei. Citaro a stabilit noi standarde in Bucuresti si reprezenta o solutie decenta pentru transportul urban din capitala.

EvoBus GmbH a semnat in decembrie 2005 contractul de furnizare de produse: 500 autobuze noi, solo, de 12 m lungime, Euro 3. Livrarile au inceput in luna mai a anului 2006, astfel incat in luna mai 2007, la exact un an, a fost livrat intregul lot, in conformitate cu calendarul stabilit.

Euro 3 !? De ce? Hmmm…

  6 comentarii despre “Mercedes-Benz – Citaro, exemplarul 500”

  1. cand te urci in el si sunt 50 de grade celsius acolo(lipsa A/C),prea putin ma intereseaza daca are euro 3 sau 5!!!!!

  2. Valva facuta in jurul acestui autobuz „minune” m-a impins sa fac un „drive-test” pe mai multe linii RATB, in conditii de trafic duminica si trafic ok.

    Chiar si fara aglomeratie, n-am avut aer. Nici eu nu am simtit AC-ul.

  3. pai n-ai cum sa-l simti pt ca boul ala de ministru al transporturilor care le-a adus a spus ca noua nu ne trebuie A/C pt ca sunt statiile scurte!de parca noi mergem doar o statie! e adevarat ele se fabrica in Ulm,Germania si am cunostinte care lucreaza acolo si spun ca sunt strict pt europa de est.nemtii nici nu s-ar urca in asa ceva,pe langa ce autobuze au ei!

  4. Si inca ceva – autobuzele asta laudate atata, sunt mari pe dinafara, dar mici pe dinauntru…

    N-am stiut ca nu au AC. Ei asa l-au laudat la TV. Am crezut ca nu-i dau drumul soferii la aer, sa nu le pape pretiosul combustibil (tocmai bun de-o spaga mica daca ramane in plus).

  5. Deci nu e destul k nu ne dau acelasi standard, dar nici noi nu-l vrem!!!
    Adica de ce sa nu avem AC in autobuze ?
    A ramas un produs al viitorului ce Dumnezeu ?????
    Of Doamne m-am saturat sa fiu condus de INCOMPETENTI :(((((((((((