mai 232007
 

Deschidere. Ziua presei la „Luxury Car Show Bucuresti 2007” in incinta Tiriac Expo, fosta locatie Metro Otopeni de la iesirea din aeroportul Henri Coanda. Jale. Amenajari minimale facute in mare graba. O improvizatie nefericita. Un salon mai degraba gol decat plin, in care toate lucrurile par incropite de amatori.

Printre modelele de colectie expuse, majoritatea unicate, se numara marci ca Ferrari, Lamborghini, Pagani Zonda, Koenigsegg, Spyker (inca pe drum, sper sa ajunga pana la inchidere), Aston Martin, Mansory Tunning, Maybach, Porsche, Jaguar, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Land Rover, Lexus, Walz Hardcore Cycles sau masini de Formula 1. Cele mai scumpe exemplare sunt un model Ferrari Enzo in valoare de 850.000 de euro, Pagani Zonda Roadster de 720.000 euro si Koenigsegg de 650.000 euro.

Intrucat hala ar fi fost si mai goala decat este acum, TiriacAuto si-a facut propriul stand cu Mercedes, Jaguar si Land Rover. Land Rover!? Land Rover este Luxury Car? Ma asteptam la mai mult rafinament… Ma asteptam la mai mult spectacol. Nimic din toate acestea. Luxury Car Show Bucuresti este doar o parcare acoperita.

Ca si act expozitional acest salon este varza, insa pentru propria dvs cultura generala, e bine sa mergeti si sa admirati aceste masini exceptionale. Un bilet costa 15 lei…

  1 comentariu despre “Luxury Car Show Bucuresti – o parcare acoperita”