mai 202007
 

Prea usor introducem in categoria „normal” lucruri anormale. Intotdeauna rotunjim situatiile in favoarea noastra, inventand la nevoie laude. Constatarea este valabila pentru orice domeniu de activitate din Romania, insa aici ne referim doar la FIA GT „Bucharest Challenge” desfasurat in – tineti-va bine – Bucharest Ring.

Bucharest Ring…

Caini, canale, asfalt prost. Peste toate a venit ploaia. De oriunde ar fi fost colectati banii investiti in organizarea competitiei (probabil, 99% din sponsorizari), ei nu au reusit sa puna in prim plan motorsportul romanesc, ci din nou cainii vagabonzi, canalele-obstacol, asfaltul denivelat si baltile de pe pista jalnica. Aceasta competitie ne-a plasat din nou in lumea a 3-a.

Sunt dispus sa inteleg superafacerea, organizarea unei competitii FIA GT in Bucuresti. Este la fel de evidenta mandria municipalitatii. Nu inteleg insa masochismul sponsorilor de a se asocia cu o improvizatie. Nu inteleg firescul actiunii de a cheltui milioane de euro doar pentru a ne face de ras.

Dar, lasa bai. Dam cu var la anu’. FIA e disperata sa intre in Europa de Est, nu? Ce mai conteaza un caine si un canal?

PS – Am auzit pe cineva spunand la repezeala „Romanian Hungaroring”. Superbanc! Am ras mult.

  2 comentarii despre “Bucharest Ring – lumea a 3-a”

  1. „Parerea mea ,
    Romania a intrat in UE doar cu numele , NOI inca nu suntem acolo , NU meritam sa fim acolo! Atunci cand vom sti ce inseamna civilizatie si bun simt , cand ai sa sa tremuri (daca te stii cu musca pe caciula) cand auzi de FISC , cand se va fura cu perdea (si acolo se fac combinatii) si nu cu nesimtire , cand oamenii vor intelege ca a VOTA este o INDATORIE cetateneasca si nu un lucru ce trebuie tratat cu indiferenta ca apoi sa aibe pe cine injura(oare s-au uitat in oglinda?),-mai departe continuati- abia atunci vom putea spune ca suntem europeni… insa pana atunci , va mai trece multa vreme , si va trebui sa suportam cretinismele “alesilor tarii” !
    Offf in ce tara traim…”
    Am mai postat asta pe undeva , insa cred ca se potriveste si aici .