Automobil cotidian

 

Pentru chestiuni legate de automobil in viata cotidiana, puteti folosi interfata de comentariu. Pentru a comenta, trebuie sa fiti logat(a).

  36 comentarii despre “Automobil cotidian”

 1. Buna ziua domnul Iulian , as avea o intrebare pt dvs ; am auzit ca au suspendat taxa de prima inmatriculare pana la 1 ian 2013 , eu am un audi A4 1,9 tdi quattro 2004 , euro 3 adus din Spania , in momentul actual masina e radiata in Spania si as vrea sa o inmatriculez in Romania inainte de 1 ian 2013 .
  Imi puteti spune cat m-ar costa aproximativ , si care sunt pasii care ar trebui sa-i fac ?
  Va multumesc

 2. Buna vreau sa cumpar o masina vw polo an fabricatie 1999 motor 1716cc diesel cod motor AKU, 44kw viteza max. 157km/h, in brif este D3;5L, doresc sa stiu ce norme de poluare este euro2 sau euro3 va multumesc anticipat.

 3. Buna ziua , v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta.
  Eu sunt in Spania si masina mea e in Romania cu nr de Spania dar radiata . Am concediu iarna si vara , si am nevoie sa circul cu ea in iarna asta , pot circula cu ea daca ii scot nr rosii in iarna asta , inmatriculand-o doar la vara (e f scumpa inmatricularea si inca nu dispun de suma ) ?
  Dupa ce scot nr rosii ce ar trebui sa mai fac ca sa pot circula ?
  Va multumesc

 4. In principiu, puteti face asta, insa nu mai sunt la curent cu cele mai noi dispozitii in vigoare. Pentru detalii exacte (de cate ori puteti scoate nr. rosii, cate zile si in ce conditii) ar fi bine totusi sa intrebati (sau sa rugati pe cineva sa intrebe) la inmatriculari.

 5. Salutare,norma de poluare la un Kia Picanto:1.1 (1086 cmc) benzina ,din 2007 este Euro4 sau Euro3 ?? masina se afla in Germania, nu stiu codu motor.(vineri plec dupa masina )

  Cu respect,
  Ede

 Opinii si comentarii

(required)

(required)