ian. 192012
 

In luna ianuarie si-a facut deja aparitia in showroom-ul Automobile Bavaria din Baneasa (singura locatie certificata BMW M in Romania!) noul BMW M5.

In februarie, soseste noul BMW Seria 3, in trei linii de echipare: Modern, Sport si Luxury.

In martie, brandul MINI, castigatorul ultimei editii a raliului Dakar, isi extinde familia cu un nou membru, MINI Roadster, iar anul va continua cu noi lansari de modele BMW.

Automobile Bavaria deruleaza, de asemenea, operatiuni de comercializare de masini rulate. Cel mai nou program lansat in Romania este BMW Premium Selection. Vanzarile de autoturisme BMW rulate au crescut cu 10% in 2011. Estimarile pentru acest an indica o majorare similara a vanzarilor.

Brandul de lux Rolls-Royce si-a gasit doi noi clienti in Romania, carora le-au fost livrate un Rolls-Royce Phantom si un Rolls-Royce Ghost. Automobile Bavaria Baneasa a primit, la sfarsitul anului 2010, statutul de service autorizat din partea producatorului de automobile de lux. Astfel, compania a devenit singura reprezentanta Rolls-Royce din regiune, pe o raza de 1.000 de kilometri.

Pe segmentul de motociclete, piata a scazut cu 16%, in timp ce departamentul moto al Automobile Bavaria a inregistrat vanzari in crestere cu 10% la motocicletele noi. Compania a ramas si in 2011 liderul segmentului moto, cu o cota de piata de 15%. Ritmul de crestere a fost mult mai mare la motocicletele rulate, cu un plus de 50%.

BMW sfideaza criza si are cresteri mari pe toate segmentele de vanzari auto si moto. Ca urmare a succesului din 2011, reteaua Automobile Bavaria Group s-a extins simultan in Romania si Germania. In anul 2012 puternicul dealer BMW isi va consolida operatiunile existente si va ramane extrem de atent la oportunitatile de investitii.

  •  19 ianuarie 2012
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Automobile Bavaria Group – nu exista criza la BMW
  •   Stiri auto diverse
  •