iul. 052010
 

Trei vehicule Dacia Duster cu tractiune integrala au rulat, in perioada 1-4 iulie, cate 10 ore pe zi, pe un circuit proiectat astfel incat participantii sa poata evalua, din pozitia de co-pilot, capacitatile de trecere ale masinii.

Traseul a fost prevazut cu sase obstacole. Unul dintre acestea, un trunchi de con cu inclinatie de 32 grade, a fost utilizat in premiera pe un astfel de circuit. Pe toata durata demonstratiei, pilotii de offroad profesionisti au oferit detalii despre comportamentul masinii.

Dacia Duster Offroad Experience a fost un prilej de distractie atat pentru adulti, cat si pentru cei mici. Multi dintre participanti au vizitat circuitul insotiti de copii si au testat masina in familie.

„Este remarcabil ca romanii incep sa fie mandri de Dacia! Nu multe vehicule de teren pot face ceea ce a facut Dacia Duster pe un circuit offroad special amenajat. Vom continua seria de evenimente Dacia Duster Offroad Experience si in alte orase ale tarii. Vom merge mai intai pe litoral, la Mamaia, unde asteptam mai multi vizitatori ca la Bucuresti” – a declarat Mihai Bordeanu, noul Director de Marketing Dacia.

Dupa Mamaia (in perioada 15-18 iulie), Dacia Duster Offroad Experience va ajunge in toamna si la Timisoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) si Iasi (17-19 septembrie).