mart. 252010
 

Nu e suficient ca un automobil sa va ofere siguranta doar dupa ce v-ati urcat la volan. La fel de importanta este si siguranta financiara pe care o aveti atunci cand luati decizia de a-l cumpara. Subaru Motors Trading, unic importator si distribuitor oficial in Romania al automobilelor si produselor Subaru, vine in intampinarea clientilor sai printr-o oferta speciala.
Subaru Forester interior

Oferta speciala – Modelul Forester este disponibil in showroom-urile Subaru din intreaga tara cu un avantaj client de pana la 2.380 Euro (TVA inclus) si taxa de poluare oferita cadou pentru orice versiune Forester.

Cea de-a treia generatie a acestui model, lansata in 2008, este o noua generatie de crossover SUV dezvoltata de Subaru. Aceasta masina imbina confortul pasagerului cu manevrabilitatea si reuseste sa satisfaca atat nevoile de zi cu zi ale traficului, cat si dorinta de aventura si capacitatile off-road ale unui SUV.

Subaru Forester

In plus, Subaru a fost dezvoltat pentru a oferi cel mai bun pachet pentru un stil de viata activ, cumuland un nivel inalt al confortului, performantei, versatilitatii si al sigurantei, pentru ca soferii si familiile lor sa se bucure de stilul de viata dinamic contemporan. Bazat pe conceptul de „siguranta, confort si distractie”, Subaru a echilibrat cu pricepere aceste trei elemente pentru o mai buna perceptie a condusului, sprijinita de senzatia unica de siguranta oferita de sistemul de tractiune integrala Symmetrical AWD, precum si de un mod de functionare „ecofriendly” si o eficienta sporita a consumului de combustibil.

Subaru Motors Trading participa la programul de reinnoire a parcului auto 2010 cu intreaga gama de modele. Ofertele sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

(extras din comunicatul oficial Subaru)