feb. 052010
 

Noul Megane Coupe-Cabriolet incununeaza cu succes reinnoirea gamei Megane, disponibila in 5 variante de caroserie. Designul de care pur si simplu te indragostesti asociaza eleganta unui coupe cu senzatiile oferite de un cabriolet. Echipata cu elementele consacrate pe fostul model, plafon din sticla decapotabil si o gama larga de echipamente utile, Noul Megane Coupe-Cabriolet evolueaza si ofera clientilor sai multe noutati:
– senzatii mai puternice in conditii de siguranta deplina cu un parbriz avansat si un element de protectie din sticla la nivelul tetierelor banchetei din spate,
– un comportament dinamic de inalta clasa cu un sasiu rigidizat si o noua directie asistata electric,
– o larga oferta de motorizari, una dintre acestea integreaza noua transmisie automata cu ambreiaj dublu EDC (Efficient Dual Clutch),
– calitate si finisaje exterioare excelente de culoare negru stralucitor si crom satinat.

Noul Megane Coupe-Cabriolet este fabricat in uzina Renault din Douai, Franta, unde se produc si modelele Scenic si Grand Scenic. Beneficiaza, astfel, de toata expertiza acumulata de la inceputul programului Megane si cumuleaza experienta asamblarii generatiei precedente Megane Coupe-Cabriolet.

Noul Megane Coupe-Cabriolet este o invitatie pentru a experimenta automobilul intr-un mod diferit. Ilustreaza cu eleganta noul slogan al marcii Renault : « Drive the change! ».

Noul Megane Coupe-Cabriolet va fi comercializat incepând cu primavara lui 2010.