ian. 182010
 

Ford a facut cunoscut publicului noul sau produs global Ford Focus in cadrul Salonului International Auto Nord American (NAIAS) de la Detroit, inainte de lansarea sa pe piata europeana, programata pentru inceputul anului 2011. Atat varianta de caroserie eleganta sedan, in 4 usi, cat si cea hatchback dinamica, in 5 usi, au fost expuse in cadrul salonului, combinand aspectul stralucitor, stilat si sportiv cu tehnologiile de cel mai inalt nivel in clasa compacta.

Noua generatie Focus va aduce clientilor segmentului C o paleta spectaculoasa de tehnologii avansate, in general regasite doar pe autovehicule din segmente superioare, premium.

Acestea includ dotari destinate asistentei de control si securitate, precum un nou sistem de reducere a coliziunii la viteze mici, pilot automat adaptiv, sistem pentru detectarea unghiului mort, limitator de viteza, sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere, sistem de alertare a soferului, asistenta pentru pastrarea benzii si sistemul activ de asistenta la parcare, plus cele mai recente tehnologii pentru relationarea cu soferul, precum sistemul de conectare MyFord, care include pachetul de conectare si control vocal Ford SYNC.

Puterea noului Ford Focus este asigurata de o gama de motorizari remodelata cu ultimele tehnologii, pentru a obtine economie de combustibil si emisii de CO2 reduse. Gama va include motorul pe benzina Ford EcoBoost supraalimentat, cu injectie directa, de 1.6 litri si motorizarile diesel imbunatatite Duratorq TDCi de 1.6 si 2.0 litri cu sistem de injectie common-rail.

(extras din comunicatul oficial transmis de dealerul Romcar)

  •  18 ianuarie 2010
  •  Posted by
  •   Comentariile sunt închise pentru Ford – primul Focus unic pentru toate pietele lumii
  •   Modele noi, Super
  •  ,