sept. 202009
 

iulian-senos Duminica, 20 septembrie 2009, emisiunea Cai Putere de la Sport Total FM a imbracat haine noi, fiind difuzata prima editie din noua serie. Cai Putere este acum mai dinamica, mai ritmata, iar genul muzical ascultat in emisiune printre informatiile auto, este tras la sorti la inceputul fiecarei editii. Noul format se aseamana mai mult cu un progarm de animatie radio, decat cu o emisiune specializata tehnica. O emisiune pentru toti utilizatorii auto.

Suita noutatilor oferite de emisiunea Cai Putere nu se opreste aici. TotalAuto si Cai Putere se pregatesc sa lanseze premiere absolute in Romania, girate de un crez central nenegociabil – „cititorii si ascultatorii sunt mai importanti decat numarul lor”.

Astfel, foarte curand se va inaugura „Lista Neagra” care va contine locatiile si faptele comerciale ilegale savarsite in piata auto din Romania si relatate de cititori. La acesta se va adauga si „Catalogul TotalAuto”, actualizat continuu si accesibil doar detinatorilor de conturi TotalAuto. Concursurile vor fi un alt mod placut de a petrece timpul liber online, incepand cu luna Noiembrie.