sept. 152009
 

uefa-europa-league-seat Producatorul spaniol SEAT a anuntat ca a devenit Sponsorul Exclusiv al UEFA Europa League, cu efect imediat. Parteneriatul se va derula pe o perioada de trei ani, pana la sfarsitul sezonului fotbalistic. Contractul include un complex de asocieri, evenimente, drepturi media si promotionale care va ajuta la realizarea unei puternice legaturi intre SEAT si suporteri in toata Europa.

cupa-europa-league “Suntem incantati sa fim Sponosrul Principal al noii competii UEFA Europa League”, a comentat James Muir, presedintele SEAT S.A. “Competitia de fotbal european este incarcata de emotii si reprezinta mediul perfect pentru marca noastra. UEFA Europa League ne ofera o platforma unica de expunere a brandului SEAT catre fanii fotbalului din intreaga regiune.”

UEFA Europa League a evoluat de la populara competitie Cupa UEFA. Cu o noua identitate de brand, un format imbunatatit si concept TV centralizat, se asteapta ca aceasta competitie sa devina un element permanent si mult asteptat in calendarul sportiv.

Secretarul General UEFA, David Taylor, comenteaza: “Cel mai bun lucru legat de UEFA Europa League il reprezinta scala la care se desfasoara acum, marimea sa. In acest an, competitia va cuprinde 205 meciuri care vor avea loc pe intregul continent. Este cu adevarat o competitie europeana si de aceea sunt bucurs ca avem alaturi un partener european ca Sponsor Principal pentru urmatorii trei ani. UEFA Europa League va fi o provocare pentru jucatori, cluburi si fani si sunt mandru ca avem compania SEAT ca si partener alaturi de noi in aceasta calatorie.”