sept. 112009
 

club-kia-1 Guinness World Records a deschis o noua categorie: “Cea mai lunga coloana KIA din lume”, iar pe 10 octombrie 2009, incepand cu ora 14, ClubKIA.ro va incerca sa stabileasca un record mondial in aceasta categorie. Evenimentul se va desfasura in apropiere de Brasov si va beneficia de sprijinul celor mai importanti dealeri KIA din Romania.

Astfel, este foarte posibil sa fie stabilit un prim record mondial in categoria „The Largest Parade of KIA Cars” a Guiness World Records. Spunem „prim record”, intrucat in acesta categorie nu a fost inca omologat niciun record, noua categorie fiind creata in martie 2009, la solicitarea expresa a comunitatii ClubKIA.ro.

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro Octombrie 2009 Bran are loc in week-end-ul 9-11 octombrie, iar participantilor acesteia, in ziua de sambata 10, li se vor adauga membri ClubKIA.ro veniti din toata tara special pentru Marea Coloana.

club-kia-2
ClubKIA.ro, forumul comunitatii KIA din Romania, a luat fiinta la 1 iunie 2007. Membrii ClubKIA.ro s-au intalnit de nenumarate ori in diverse locuri din tara, iar de 2 ori pe an au realizat regulat intalniri nationale. In noiembrie 2008 importatorul le-a acordat dreptul de a folosi insemnele marcii inregistrate KIA Motors International TM.