sept. 052009
 

lexus-bt LF-Ch este noul concept hibrid premium compact ce va fi dezvaluit de Lexus la Salonul Auto de la Frankfurt. LF-Ch combina tehnologia hibrida cu un design elegant intr-un vehicul compact cu cinci usi menit sa raspunda tuturor nevoilor si dorinteilor clientilor segmentului compact premium. Beneficiind de sistemul Lexus Hybrid Drive, noul model LF-Ch se va deplasa in zonele urbane fara emisii poluante.

Alaturi de conceptul LF-Ch, vor fi prezentate in premiera mondiala elemente de facelift LS si versiuni revizuite ale gamelor GS, IS si IS F.

Lexus LS

lexus-ls2010 De asemenea, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, vor fi prezentate elementele de facelift ale gamei LS, care incorporeaza caracteristici revolutionare de design interior si exterior, o configuratie noua a scaunelor si o dinamica de drum imbunatatita.

Singurul vehicul hybrid din segmentul sedan de lux, Lexus LS 600h, va fi imediat identificat ca nava amiral a gamei LS prin elementele de stil pe care le dezvaluie, prin pachetul de dotari si numeroasele imbunatatiri operate la sistemul Lexus Hybrid Drive.

Lexus GS

lexus-gs
Gama de modele GS cuprinde elemente actualizate de siguranta, noi culori pentru exterior si interior, in timp ce statutul de nava a miral a gamei, detinut de GS450h, este acum reconfirmat. GS450h ramane singurul model premium hybrid din segmental mediu. Gama GS 2010 beneficiaza de imbunatatiri la nivelul sistemului audio si de navigatie.

IS si IS F

lexus_is_f Gama IS isi va face aparitia cu o serie de imbunatatiri la nivelul sistemului audio si cu un nou pachet F Sport. De asemenea, modelul IS F, un sedan sport cu performante la cele mai inalte standarde, va fi dotat cu un nou diferential autoblocant.

Lexus va expunde la Salonul Auto de la Frankfurt si modelul RX450H, un SUV hybrid cu performante inalte si cele mai reduse emisii de CO2 din clasa sa. In standul Lexus va fi expus si IS 250C, noul model decapotabil Lexus, ce combina eleganta sedanului IS cu ingeniozitatea inginerilor de a oferi prin acest model o combinatie unica intre placerea de a conduce si conformtul unei calatorii cu masina decapotata sau capotata.