sept. 012009
 

vw-broscuta-original-1966 Septembrie este extrem de activ pentru fanii „broscutelor” VW. In doua week-end-uri succesive, fanii celui mai popular automobil din lume se vor intalni sub pretexte diferite. Prima actiune va fi in week-end-ul 4-6 septembrie 2009 la Baia Mare, iar cea de-a doua actiune va avea loc in week-end-ul imediat urmator, 11-13 septembrie 2009, la Bran, in campingul „Vampire”.

Baia Mare, 4-6 septembrie 2009
Actiunea baimareana este organizata de VW Kafer Club Baia Mare si se numeste „Intalnirea Internationala a Broscutelor”, manifestare ajunsa deja la cea de-a 5-a editie. Intalnirea va avea loc in cadrul complexului Secret Garden din Danesti. Oaspetii sunt asteptati incepand cu ziua de vineri, 4 septembrie, intre orele 16-20.

Asa cum sta bine unor broscute cu chef de plimbare, va fi urmat un traseu placut, in coloana, de la Danesti la Sapanta. Sambata vor avea loc concursuri urmate de petrecere, iar Duminica broscutele vor participa la parada traditionala.

vw-broscuta-original-1938

Bran, 11-13 septembrie
Actiunea de la Bran, se numeste Bran Beetle Meeting si va avea organizata o tabara in campingul „Vampire”, de la intrarea in localitate. Pretextul este acela al vizionarii de filme direct din masina, intr-un „drive-in movie”. Deoarece invitatia de participare la Bran Beetle Meeting a fost realizata intr-o maniera extrem de personala de catre organizatori, va invitam sa o parcurgeti mai jos in versiune (absolut) originala:


Neatza,

N-ai scapat nici anul asta. 🙂
Ai auzit de filmele alea … multe.. cu „Intoarcerea….”? Ai vazut „Interviu cu un brosc-vampir”? Sau ” The beetle-Cars”? Sau…. poate de-astea.. mai romanesti…. Cum ar fi „Operatiunea Broscul”…Sau „Brigada broscutze in actiune” Ori „Nea Marin milibroscarul”?
Poate le-ai vazut. Intrebarea e…. Le-ai vazut intr-un „drive-in movie”? Stii cum e sa te uiti la un film bun din scaunul shoferului? 🙂 Daca nu…. iata…. a venit momentul. Te ajutam noi sa incerci…

Vino la editia a 6-a Bran Beetle Meeting, in 11-13 septembrie 2009, in campingul Vampire de la intrarea in Bran (dinspre Brasov).

Aici gasesti cinematograful broscutzei tale. Tot aici suntem si noi…. cu broscutze cu tot… cu concursuri vesele, cu mici shi cu bere.

Deschidem vineri (11septembrie) … cam pe la 3PM.

Vineri seara ti-am luat bilet la film. Nu tine mult… Pana spre dimineatza. 🙂
Sambata dimineatza putem bea cafeaua la poarta cetatzii Rashnov…. Daca te trezesti….:P. Daca nu… avem cafeaua-de-padure… pe care o gasesti la doi pashi de broscutza ta. Mai pe la pranz, inainte de masa, avem cateva concursuri creatoare de pofta de mancare. Evident si proba de halbere. 🙂 Sigur… avem si dupa ce-ai mancat alte concursuri… menite sa arda caloriile pe care tocmai le-ai acumulat. Sa nu zici ca nu tinem la silueta ta. Mai spre seara.. .dam premii celor care merita. Inca nu-i stim… da’ o sa-i aflam acolo. Apoi… discoteca… 🙂 Nu orice fel de discoteca. Aici vei fi TU dj-ul. Asta daca iti aduci muzica de-acasa. Mai clar: tu faci un playlist cam de vreo 30 min, pui cantecelele pe un memorystick si-l aduci cu tine. Noi, impreuna cu ceilalti participanti vom aprecia talentul tau de dj prin aplauze. Care aplauze vor fi cronometrate. 🙂 La sfarshitul „discotecii” …sau la inceputul diminetzii vom premia dj-ul care-a obtinut cel mai lung moment „aplaudicesc” 🙂 Simplu…. nu?

Duminica dimineatza ne-am obisnuit deja cu tombola de gradinitza 🙂 Daca vrei sa participi…. adu un obiect funny cu valoare intre 10 si 50 ron si ti-ai castigat un bilet la tombola. Stii regula: cu cat mai multe obiecte… cu-atat mai multe bilete 🙂 ……Aaaa…. NU dam cafea la tombola 🙂

Gata. Asta-i programul. Asta-i weekendul.
Data si locatia le-ai aflat deja.

Distractie placuta!