aug. 262009
 

Superb Combi 2010 Precum buzduganul zmeului din basmele cu Fat Frumos, Skoda Auto a trimis publicitatii primele fotografii teaser ale modelului Superb Combi generatia 2010, cu putin timp inainte Salonul Auto de la Frankfurt. Din cate putem observa in enigmaticele imagini, trebuie sa ne asteptam la o continuare fireasca a gamei de modele Superb, fara surprize extravagante de design, insa cu o combinatie ideala intre eleganta si functionalitate.

Importatorul ne sugereaza ca Superb Combi va extinde traditia gamelor combi tipice pentru modelele Skoda. Designul inconfundabil si spatiul interior vor continua sa faca din Superb Combi un automobil ideal pentru orice sofer care isi doreste o masina confortabila, pe care sa poata conta in orice imprejurare. Noul model ofera clientilor ceea ce au gasit intotdeauna la masinile Skoda: spatiu si functionalitate la interior, valoare deosebita la cele mai inalte standarde de siguranta si tehnologie de ultima generatie integrate intr-un design atemporal.

Deocamdata ne multumim cu fotografiile de fata. „Book”-ul complet va aparea cel mai probabil odata cu lansarea de la Frankfurt. IAA Frankfurt se va desfasura intre 17 si 27 septembrie 2009.

Detaliu Superb Combi 2010